Mirabellbacken 5

Bilder

  • Sjöutsikt från vardagsrumsfönster
  • Vardagsummet har en bra storlek
  • Vardagsrum
  • Modernt kök
  • Kök med arbetsytor

Utgångspris

2 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Mirabellbacken 5 , Hässelby Strand , Stockholm

Högst upp med fantastisk sjöutsikt över Mälaren! Bostaden erbjuder ett modernt kök, stambytt badrum, väl tilltaget vardagsrum och ett fint sovrum. Dessutom finns möjlighet till en extra sovplats där det tidigare varit en klädkammare. Härlig balkong i söderläge med många härliga soltimmar och vacker vy. Endast 6 minuter promenadavstånd till tunnelbana och Hässelby strands centrum. Strax nedanför huset ligger Maltesholmsbadet med en fin sandstrand och du bor även granne med Grimsta Naturreservat som erbjuder vackra motionsspår intill Mälaren. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med god ekonomi.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 419 kr inkl värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1957
Driftskostnad:
450 kr/månad
Utgångspris:
2 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välplanerad och välkomnade hall med gott om plats för avhängning! Golv av slitstarkt valnöt-laminat som är genomgående i lägenheten samt ljusa tapeter. Genialiskt ombyggd för mer rymd och mer yta. Här finns även plats för 5 ordentliga garderober, alternativt en sovalkov.

KÖK
Kök med gott om arbetsytor och förvaring! Nytt Noblessakök med samtliga köksmaskiner från 2008 då köket totalrenoverades. Inbyggd bakom de vackra köksluckorna finner man kyl/frys och diskmaskin. Inbyggnadsmicro, ugn samt fläkt är dekorativt framträdande i snyggt rostfritt stål! I bänkskivan ovanför underskåpen sitter en modern fristående spishäll, placerad ovanför ugnen. Mellan underskåpen och överskåpen sitter praktiskt vitt kakel. Golvet är även här av slitstarkt laminat.

VARDAGSRUM
Här finner vi hjärtat i hela lägenheten! Med stora fönster längs ena kortsidan av rummet möts man inte endast av det härligt påtgliga ljusinsläppet från 5:e våningen utan även den storslagna utsikten! Golvet är av laminat även här samt ljusa beiga tapeter.

SOVRUM
Trendigt och snyggt sovrum med en fondvägg som går i mjuka och behagliga gröna och bruna nyanser. Resterande väggar är i en matchande beige tapet och golvet är av laminat. Från sovrummet finns ett fönster mot balkongen, och även här kan man ta del av den fantastiska utsikten!

BADRUM
Rymligt badrum med gott om plats! Tvättmaskin från 2007. Fräscht inrett med vitt kakel på väggarna och blått klinkergolv. Duschstång, toalett samt handfat med ett ovanförsittande toalettskåp med spegel för praktisk förvaring av hygienartiklar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

2 295 000 kr Utgångspris

Avgift

3 419 kr inkl värme och VA

Andel i föreningen

0,18868%

Andel av årsavgiften

0,18864%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som ligger på våning 1 och en matkällare på entréplanet.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 551 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 665 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-89 25 62. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hässelby Strand
290 m
Matrjosjka AB
970 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
2,1 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Aprikos
170 m
Förskola Maltesholmsv. 150
230 m
Kollektivtrafik
Hässelby Strand
300 m
Hässelby Strand
310 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Hässelby Strand
330 m
Susanne Fabricius AB
400 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
370 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
650 m
Banker
Handelsbanken
1,1 km
Handelsbanken
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
490 m
Hässelängens BP
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Maltesholmsbadet V Mälaren
400 m
Maltesholmsbadet Ö Mälaren
440 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte