Ladbacksvägen 11 B

Bilder

  • Såld!
  • Inrymmer med lätthet det stora sällskapet!
  • Gott om arbetsytor för den avancerade matlagningen
  • Stor uteplats med eftermiddags- & kvällssol!
  • Mysig loungehörna på uteplatsen
  • Här ryms lätt både lounge-, grill- och matplats!

Ladbacksvägen 11 B , Spånga Sundby , Stockholm

På gränsen till Sundbyberg och Bromma, alldeles intill Solvalla travbana, finner ni denna UNIKA 2:a med radhuskänsla i attraktivt villakvarter. Lägenheten är i TOPPSKICK med härligt ljus och rymd tack vare generös takhöjd och stora fönsterpartier. Utmärkt komfort med genomgående vattenburen golvvärme. Stor trädäckad uteplats i bästa solläge med sol från lunchtid till sena kvällen. Rymmer både en stor matgrupp, grill och loungegrupp. Framför huset finns egen privat parkering med elstolpe samt en fin gräsmatta där du kan njuta av morgonsolen. Lägenheten har ett mycket stort och exklusivt badrum utrustat med både dusch och bubbelbadkar samt en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt läge med bra kommunikationer till både Bromma, Spånga och Sundbyberg. Med 10 min på cykel eller 20 min promenad tar du dig till shoppingmeckat Bromma Blocks. LÅG AVGIFT som inkluderar vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni samt parkeringsplats.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 699 kr inkl VA, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och parkering med elstolpe
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1
Byggår:
2007

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
Inbjudande och ljus entré med plats för hatthylla och skoställ. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger snygg och praktisk mörk klinker. Vidare in i hallen är sedan golvet av stilren ekparkett. Från hallen tar man sig sedan till lägenhetens alla utrymmen som det stora badrummet, klädkammaren, sovrummet samt köket och vardagsummet i den öppna planlösningen.

BADRUM
Stort och luftigt badrum, helkaklat i vitt med snygg klinker i varierande mörka nyanser. Här kan du ta dig en skön dusch eller unna dig lyxig avslappning i bubbelbadkaret. Gott om praktiskt förvaring för dina hygienartiklar i kommoden och spegelskåpet. Badrummet rymmer även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt varmvattenberedare.

KÖK & VARDAGSRUM
I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finner ni slående sällskapsytor, härlig takhöjd om 270cm och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga uteplatsen. Golvet är av ekparkett och väggarna målade i vitt. Köket är från Vedum och inrett med vita köksluckor och handtag i borstat aluminium. Ordentliga arbetsytor med bänkskiva av massiv ek och lantligt utformat vitt kakel. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion. Alla vitvaror är i modernt rostfritt stål och den integrerade diskmaskinen smälter snyggt in i köket. Den maskinella utrustningen består av delad kyl & frys, inbyggnadsmicro, fristående köksfläkt, inbyggnadsugn och spishäll.

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med ordentligt ljusinsläpp. Här inne finns en stor skjutdörrsgarderob, golvet är av parkett och väggarna är målade i vitt samt en tapetserad fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 699 kr inkl VA, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och parkering med elstolpe

Andel i föreningen

0,008195%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Erik 3

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Till lägenheten hör ett eget kallförråd samt ett cykel/barnvagnsförråd som delas med de andra lägenheterna i huset.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt. Styrelsen har mailadress styrelsen@sundbypark1.se.

Föreningen har god ekonomi och avgiften sänktes i januari 2017 med 15 %.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100Mbit/s) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgiften på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

Spånga Sundby

Sundby är ett populärt och lugnt småhusområde som utgör Spångas ostligaste del och gränsar till Sundbyberg och Bromma. Namnet Sundby kommer ifrån att ett sund uppstod som följd av landhöjningen i våra vattensystem. Det som idag är Bällstaån och som rinner genom Sundby var på 900-talet en livligt trafikerad farled och två runristningar vid det gamla Spångasundet markerar en forntida trafikpunkt av stor betydelse.

I området finns det gott om härliga grönområden, lekparker och promenadstråk. För den hästintresserade finns på väldigt nära avstånd Solvalla, som är Sveriges nationalarena inom travsport och här arrangeras även Sveriges största travlopp Elitloppet varje år som med åren blivit till en stor folkfest. Inte långt borta, i Spånga Centrum, finns även träningshallar för tennis, bordtennis, badminton och golf. Från Sundby är det inte heller långt till Sundbyberg med all tänkbar shopping, resauranger och service.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats är "Vandrarstigen", dit är det ca 300 meter. Med buss 112 härifrån, som trafikerar sträckan Spånga Station - Alvik, tar det ca 7 minuter till Spånga station. På ca 500 meters avstånd finns även busshållplats "Gamla Bromstensvägen" där även linje 157, som går mellan Danderyds sjukhus och Lunda industri, passerar. Med denna busslinje tar det ca 6 min till Rissne. Även linje 591 som går mellan Stockhlm C och Livgardet/Råby passerar denna hållplats. Det är också gångavstånd till både Rissnes tunnelbanestation och Spånga pendeltågsstation (ca 2 km). Tåget från Rissne till Stockholm central tar ca 15 minuter. Från Spånga pendeltågsstation tar det ca 13 min till Stockholm City. I anslutning till Spånga station finns en bussterminal med flertalet busslinjer.

Närservice

Ca 2 km från bostaden ligger mysiga Spånga Centrum. Där finner man restauranger, caféer, gym och matbutiker. Ca 3 km åt andra hållet finner man Bromma Blocks, ett modernt och relativt nytt shoppingcenter i Stockholm. Dit går man på ca 20 minuter och med bilen tar det ca 5 minuter. Där finns fantastisk shopping med ca 80 butiker, ett flertal restauranger och caféer, välsorterade livsmedelsbutiken Coop Forum, Systembolaget m.m. Sundbyberg hittar man även det på ca 3 km avstånd med all tänkbar shopping, restauranger, gym, matbutiker, service m.m.

Parkering

Egen privat parkering med elstolpe finns på den egna uppfarten och som ingår avgiften, samt så finns gratis parkering längs med ladbacksvägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rissne
1,1 km
Coop Nära Bromsten
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
2 km
Bromma Blocks
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smaragden Förskola
210 m
Sundbyskolans Fritidshem
390 m
Kollektivtrafik
Spånga Vandrarstigen
210 m
Gamla Bromstensvägen
450 m
Grundskolor
Sundbyskolan
400 m
Bromstensskolan År F-6
730 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
660 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
690 m
Universitet & Högskolor
Hartung Wallenberg Consulting AB
3,6 km
von Martens Juridik AB
3,8 km
Banker
Swedbank
1,6 km
Nordea Bank AB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,6 km
Sundbybergs Bangolfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundby Bollplan
260 m
Solhems Bollplan
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,1 km
Nälstabadet
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte