Snårvindevägen 26

Bilder

  • Såld!
  • Insynsskyddad framsida
  • Framsida
  • Uteplats vid entrésidan
  • Utsikt från balkong på husets baksida
  • Kostnadsfri värdering

Snårvindevägen 26 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Idylliskt radhus med fyra sovrum i barnvänligt och lugnt område! Attraktivt och insynsskyddat läge med trivsam uteplats och trädgård i soligt västerläge samt balkong och uteplats med fri utsikt mot allmänning. Nära till Åkermyntan centrum med stort utbud av affärer och service samt ett flertal dagis/skolor.

114 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
114 kvm
Biarea:
23 kvm
Tomtarea:
204 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 464 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

114 kvm

Biarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett trivsamt souterrängbyggt radhus med bra planlösning, insynskyddad tomt på entrésidan med gräsmatta, plommonträd och trädäckad uteplats med begränsad insyn. Entrésidan ligger i soligt västerläge in mot lugn innergård utan genomfartstrafik samt två lekplatser. Huset är souterrängbyggt med två plan ut mot baksidan där det finns en stor balkong med härlig morgonsol som stannar kvar fram till lunch. Balkongen är ombyggd 2010. På nedre plan finns en trädäckad uteplats, gräsmatta, jordgubbar, vinbär, rabarber och fläder. Husets baksida ligger med begränsad insyn och fri utsikt över allmänning. Huset har låga driftskostnader tack vare två st. luftvärmepumpar, en på varje plan. Samtliga fönster har persienner och köksfönstret ut mot uteplatsen har terrassmarkis som ger en behaglig skugga under varma sommardagar. Markis finns även ovanför sovrumsfönstret på entréplan

Planlösning entréplan
Hall: Bra med ytor och avhängning på klädstång till vänster innanför dörren samt förvaring i en garderob. Mörkgrått praktiskt laminatgolv innanför dörren. I den inre delen av hallen finns också en taklucka som leder upp till oinredd vind med golv och stora ytor samt hyllor som rymmer en hel del förvaring.

Badrum: Ljust badrum med vita väggar, vitt kakel och våtrumsmatta samt ett fönster som ger ett naturligt ljus. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, högskåp och väggskåp för förvaring.

Kök: Ljust luftigt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet vilket ger en stor social yta med separat matplats. Köket har bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring samt en skåpssektion in mot matplatsen. Köket är utrustat med vaniljvita skåpsluckor, vitt kakel och mörk bänkskiva av laminat, spis/ugn, kyl, frys, diskmaskin och spisfläkt. Köket är renoverat 2013 med nya bänkskivor, vitt kakel, diskho och spis (Electrolux). Ljusa väggar och askgolv. Huset har mekanisk frånluft och fläkten som sitter på vinden är från 2011. Denna regleras från köket vilket innebär att det går öka ventilationen genom köksfläkten vid behov.

Vardagsrum: Ligger i anslutning till köket och har stora lättmöblerade ytor och utgång till balkong. Vita väggar och trägolv av ask.

Balkong: Stor härlig balkong som är ca åtta meter lång och har gott om plats för balkongmöbler. Insynskyddat läge med morgonsol och fin utsikt mot allmänning. Balkongen är renoverad 2010.

Sovrum: Ligger intill vardagsrum och kök. Bra storlek med blå tapeter och trägolv av björk.

Trapp: Vitmålad med trappsteg av ek leder upp till övervåningen. Under trappen på nedre plan finns ett praktiskt förrådsutrymme där det också finns en lucka ned till krypgrunden.

Planlösning nedre plan
Allrum/Hall: Stor möblerbar yta på ca 19 kvm med klinkergolv och vita väggar. Perfekt rum för lek, träning eller tv-tittande. Förvaring i två rymliga garderober.

Tvättstuga: Praktisk och rymlig tvättstuga med bra arbetsyta och gott om plats för tvätt. I tvättstugan finns tre högskåp samt två väggskåp med hyllor. Tvättmaskin från Samsung och torktumlare från Zanussi. Här finns också ett torkskåp för snabb torkning av t.ex. barnoveraller, stövlar etc. Varmvatten beredare med timer så att man kan styra vilken tid den ska värma och på så sätt få ned elkostnaden.

Master bedroom: Rymligt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Bra med f��rvaring i tre inbyggda garderober. Ljusa tapeter och ekparkett samt utgång till den trädäckade uteplatsen på husets baksida.

Sovrum 2: Blå tapet, ekparkett och fönster ut mot husets baksida.

Sovrum 3: Målade väggar i caffe latte, ekparkett och fönster ut mot husets baksida.

Wc: Renoverat 2013 med handfatskommod, högskåp och toalettstol.

Duschrum: Renoverat 2013 med helkaklade väggar i vitt, klinkergolv med golvvärme. Ligger separat från wc vilket är mycket praktiskt för den stora familjen. I anslutning till duschrummet finns också en bastu.

Tomt: Lättskött tomt med gräsmattor, plommonträd, vinbärsbuskar, fläder, syren och jordgubbsland. På framsidan finns också en uppvuxen häck som tillsammans med plommonträdet skyddar från insyn.

Förråd: På tomtens framsida finns ett uteförråd på ca 4,5 kvm.

Garage: Garageplats i länga finns i området

Senaste årens reparationer:
2010 Ny värmepump övre plan
2010 Nytt virke och konstruktion balkong (räcke, golv)
2010 Master bedroom, nya ytskikt, nya tapeter, ekgolv och garderobsdörrar
2010 Trappa - renovering, målning och läggning av eksteg
2011 Nytt frånluftsfläktsystem
2012 Ny värmepump nedre plan
2013 Kök: ny spis Electrolux, nytt kakel, bänkskivor, diskbänk, blandare
2013 Toalett nedre botten: ny tvättställskommod, högskåp toalett, målning & spackling väggar och tak
2013 Duschrum: nytt kakel och klinker, golvvärme

Byggnad

Byggnadstyp

1 pl radhus med sluttn vån

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Luftvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 september 2013
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Gulsippan 50

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 574 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 274 kr
VA: 1 500 kr
Väg, samf: 8 400 kr
Försäkring: 4 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnaden ingår uppvärmningskostnaden

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 940 000 kr, varav byggnadsvärde 990 000 kr

Summa pantbrev

609 300 kr

Tomt

Areal: 204 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Gulsippan GA:1

I samfällighetsavgiften ingår gemensam skötsel av området, garageplats i länga, bredband, grundavgift kabel-tv och preliminär vattenförbrukning som justeras i efterhand.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta linje 541 busshållplatsen är belägen på Växthusvägen, dit är det ca 700 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 14 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 11 minuter då tar du buss 541 och 518, den busshållplatsen är belägen i Åkermyntan, dit är det ca 500 meter. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Närmaste butiker i Hässelby Villastad ligger i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Åkermyntan
630 m
Gotland Kött & Deli
680 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
750 m
Vällingby City
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Snödroppen Förskola
140 m
Polaris Förskola
330 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,3 km
Grundskolor
Backluraskolan
710 m
Trollbodaskolan
720 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
2,5 km
Hässelby Gymnasium
2,7 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,5 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
2,3 km
Swedbank
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,8 km
Hässelby Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Smedshagshallen
780 m
Smedshagens BP
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
3,6 km
Medley Jakobsbergs simhall
3,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jimmy Blomgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte