Melongatan 14 (lgh 521)

Bilder

  • Såld!

Melongatan 14 (lgh 521) , Hässelby Strand , Stockholm

NYHET! BO AVGIFTSFRITT 2 ÅR! I Hässelby Strand finner ni Riksbyggens nyproducerade och inflyttningsklara lägenheter. Med närhet till Mälaren, köpcentrum och kommunikationer har Brf Sydfrukten ett perfekt läge. Lägenheterna har genomgående ekparkett, stora balkonger/uteplatser och möjlighet till garageplats.

92 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 048 kr inkl värme, VA
Typ:
Fritidshus
Boarea:
92 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
521
Byggår:
2010/2011

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Melongatan! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och med en trivsam ljus atmosfär.

Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten. Man når praktiskt trapphuset både från gårdssidan och från den sida som vetter mot gatan. Här är brevlådorna placerade.

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med praktiskt och lättstädat klinkergolv invid entrén. Bra förvaring i form av en klädavhägningsplats, en garderob och ett städskåp. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget.

VARDAGSRUM:
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, mörkgrått kakel samt grå arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin och spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 1:
Från den inre hallen är det ingång till ett av de tre sovrum. Rummet har två inbyggda garderober. Även här är det för lägenheten genomgående fint ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

SOVRUM 2:
Rummet har plats för säng och rymlig arbetsplats. Här finns det två garderober.

SOVRUM 3:
Även här får man plats för en säng och rymlig arbetsplats. I detta rum finns det två inbyggda garderober och ett linneskåp.

BADRUM:
Stort modernt badrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, badkar alt. dusch, snygg kommod, spegel med belysning och härlig golvvärme. Här finns tvättmaskin och torktumlare i en rak linje och över dessa ligger det en grå laminatskiva för att underlätta för klädvärd. Två överskåp med gott om förvaring för den rena tvätten.

Uttag för Tv och bredband i samtliga rum gör det enkelt att flytta in.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2010/2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas isolerruta

Övrigt

BYGGNADSBESKRIVNING

GRUNDLÄGGNING
Betongplatta på mark alt. pålad betongplatta på mark med underliggande isolering

BÄRANDE STOMME
Bärande väggar av betong och stålpelare i fasad

FASADER
Puts

YTTERTAK
Betongtakpannor, strö- och bärläkt, underlagspapp och råspont. Pappbeklädnad på gårdshus. Takavvattning med hängrännor och stuprör av ytbehandlad plåt.

YTTERVÄGGAR
Puts, isolering, stålstomme, diff.spärr, invändig gipsskiva

LÄGENHETSSKILJANDE VÄGGAR
Betong

INNERVÄGGAR
Gipsskivor på stomme av stålreglar

MELLANBJÄLKLAG
Betong, stegljudsisolering

VINDSBJÄLKLAG
Betong, takstolar av trä, mineralullsisolering

FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR
Fabriksmålade fönster och fönsterdörrar med 3-glas isolerruta. Trä med utvändig aluminiumbeklädnad

VÄRME OCH VENTILATION
Termostatstyrda radiatorer, med mekanisk frånluft i kök och bad och tilluft genom ytterväggsventiler ovan fönster. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum

ELINSTALLATIONER
Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning. Varje lägenhet förses med jordfelsbrytare.

TELE OCH MULTIMEDIA
L�genheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data, TV som är integrerad i elcentralen.
Datanätet utförs som ett stjärnnät med ledningar av kategori 6 och kombineras med telefon till ett dubbelt RJ45-uttag/rum med två uttag för data/tv och telefon. Leverantör Comhem.

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Vid utformningen av lägenheterna har klassiska arkitektoniska värden beaktats, så som rumsorganisation och rumslighet. Oavsett lägenhetsstorlek har alla lägenheterna balkong, och marklägenheterna får sin egen uteplats, vissa har till och med både och.

Varje trapphus har två entréer, en huvudentré från områdets väg och ytterligare en entré från gårdssidan. Entréerna får rum för barnvagnar och rullstolar i direkt anslutning.

Lägenheterna har en god grundstandard med genomgående parkettgolv och helkaklade rymliga badrum.

Till lägenheten hör ett rymligt källar- eller vindsförråd.

HusmanHagberg Hässelby
Projektansvarig/Mäklare: Ulrika Biewald 08-410 92 793

Förening

Namn

Brf Sydfrukten

Om föreningen

Brf Sydfrukten omfattar två hus med sammanlagt 65 st lägenheter. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-5 rok med 38-100 kvm.
Byggherre är Riksbyggen.

Gemensam tvättstuga precis utanför grannporten. Garage finns på Melongatan 22-26 som delas med systerföreningen Brf Fruktskålen. En garageplats kostar ca 800 kr/månad. P-platser utomhus kostar ca 400 kr/månad. Det finns även en gemensam föreningslokal som kan hyras för 150-300 kr/tillfälle för kalas, fest eller övernattning.

Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 160 kr/mån för bredband, tv och telefoni via ComHem. Det inkluderar basutbudet av tv-kanaler, 50 mbit bredband samt uppkopplingsavgift till IP-telefoni. Mediacentralen är integrerad i elcentralen.

Besök gärna föreningens hemsid www. sydfrukten.se.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 700 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till busshållsplats för linje 119 (ca 70 meter), trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under granngården.
Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hässelby Strand
460 m
Ewalie AB
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,1 km
Vällingby City
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Strandens Förskola
100 m
Förskolas Melongatan
130 m
Kollektivtrafik
Persikogatan
60 m
Ormängsgatan
270 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Hässelby Strand
260 m
Hässelbygårdsskolan
590 m
Gymnasium
Pouya Educational Service (pes)
940 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,5 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
80 m
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
640 m
Handelsbanken Vällingby
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
250 m
Hässelängens BP
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Maltesholmsbadet V Mälaren
960 m
Maltesholmsbadet Ö Mälaren
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte