Liljeörnsgatan 72

Bilder

  • Såld!
  • Liljeörnsgatan 72 - Välkommen till Liljeörnsgatan

Liljeörnsgatan 72 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Lägenheten såld! Visning inställd! Kontakta mäklaren för mer information.

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 937 kr inkl värme, Va, kabel Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
nb, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1612
Byggår:
2008

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med 2-stavs ekparkettgolv som är återkommande i hela lägenheten och röd tapet. Förvaringsmöjligheter i form av en garderob och klädavhängningsplats.

Direkt till höger ligger det fräscha badrummet med ljusbeige/ljusgrått klinkergolv, vitkaklade väggar med en beige bård som matchar golvet och beige fondvägg och komfortvärme på golvet. Duschkabin (tillval), wc, tvättställskommod (tillval), tvättmaskin (tillval) spegelskåp med belysning och en handdukstork av blanka rostfria stålrör.

Rakt fram i hallen kommer man in i rummet som är byggt i vinkel som har grå tapet. Garderobsvägg med ett linneskåp, två garderober och ett städskåp. Här får man även plats med matplats. Längre in i rummet finns plats för soffa och säng. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp.

Köksdelen har skåpinredning i ek laminat, mörk laminatbänkskiva och är har gott om utrustning med bl.a. ugn, spishäll, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och grått mosaikkakel (tillval) ovanför diskbänken. Samtliga vitvaror är rostfria från Electrolux 2008.

Altandörr ut till den stenlagda uteplatsen i bästa söderläge där man i lugn och ro kan njuta av solens strålar. Ett plank skärmar av på sidorna och mot vägen gränsas det av med både buskar och häck.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

nb av 3, hiss finns

Avgift

1 937 kr inkl värme, Va, kabel Tv

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV och bredband genom ComHem.
På gården ligger små trähus som innehåller tvättstuga, möteslokal, soprum med källsortering, cyklar och trädgårdsredskap.

Övrigt

Stor hiss som går upp till förrådsvind.
Garageplatser under grannhuset och parkeringsplatser på området.
Kabel-TV och bredband genom ComHem.

Förening

Om föreningen

Längs med Astrakangatan, Liljeörnsgatan och Liljeörnsgränd har Peab uppfört 105 bostadsrättslägenheter. Området präglas av tillgänglighet, trivsel och trygghet med öppna gröna gårdsytor och upplysta gångvägar. Alla lägenheter har hög standard, bra planlösning och uteplats eller balkong. Lägenheter finns i varierande storlekar, från ettor till fyror med boytor från 28 kvm till 103 kvm. Till alla lägenheter finns rymliga vindsförråd vilka man lätt når med hiss. Det finns även barnvagns- och rullstolsförvaring. Sop-, miljösorteringsrum, cykel- och fastighetsförråd finns belägna i komplementbyggnad inom fastigheten. I ytterligare komplementbyggnad finns gemensam tvättstuga, wc och ett uppehållsrum samt ett rum till föreningen för t.ex. styrelsemöten. Lekplats finns på innergården.
Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är f.n. 1060 kr. Pantsättningsavgiften är 424 kr per pant och betalas av köparen. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brf-salongen.se.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar. Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan. Härligt stort naturreservat vid vatten och nära stan!

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mh Event Finance
110 m
Handlar'n Sattars Livs
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,8 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor Johannelund
180 m
Enspännargatan 1 Förskola
190 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,4 km
Grundskolor
Hässelbygårdsskolans Särskola
370 m
Vinstagårdsskolans Särskola
470 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
670 m
Hässelby Gymnasium
1,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
6,1 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
6,1 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
340 m
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,8 km
Viksjö Golfklubb
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelängens BP
810 m
Hässelby Idrottsplats
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte