Kärrgränd 53

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Kärrgränd 53
  • Välkomnande och ljus hall
  • Matplats vid fönster
  • Kök med gott om förvaring
  • Ljust kök

Kärrgränd 53 , Vällingby Kälvesta , Stockholm

Trevligt och rymligt familjeradhus på totalt 170 kvm fördelade på tre plan. Populärt och barnvänligt område nära dagis, skola, affär och kommunikationer. Gillestuga med öppen spis och egen ingång. Lyxigt och helkaklat badrum med bubbelkar. Bastu. Friköpt tomt. Garage i nära anslutning till huset. Besiktigat och energideklarerat.

116 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
116 kvm
Biarea:
54 kvm
Tomtarea:
142 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 175 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

116 kvm

Biarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med parkettgolv, vitmålade väggar och entrédörr i teak. Bra avhängningsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg, ingår gör även en praktisk helkroppsspegel. Rikligt med ljusinsläpp tack vare ett stort fönsterparti mot framsidan. Från hallen kommer man in till samtliga rum i entréplanet. Här finner vi även en vacker trätrappa upp till övre planet och ner till källarplanet.

WC
I anslutning till hallen finner ni en gästtoalett med wc, handfat och spegel. Här är det vitmålat, grått klinkergolv, vitt sanitetsporslin och vitt kakel bakom handfat. Två moderna badrumsskåp i grå kulör som matchar klinkergolvet.

KÖK
Hemtrevligt och rymligt kök med gott om skåp och lådor. Vitmålade väggar och ljus parkett på golvet. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför laminatbänkskivor i vitt och trä. Rostfri diskho, kyl och frys från Upo. Hällspis, köksfläkt och inbyggnadsugn från Bosch. Diskmaskin från Whirlpool. Ordentlig matplats vid fönster mot framsidan.

VARDAGSRUM
Vacker glasdörr in till det väl tilltagna vardagsrummet, med plats för både soffgruppen och matsalsbordet. Vardagsrummet badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Fint ekparkettgolv och ljus caffe latte färg på väggarna. Altandörr ut till trädgården på baksidan.

ÖVRE PLAN

HALL
Hall med fint ljusinsläpp tack vare takfönster. Central hall med ingång till samtliga rum och plats för till exempel skrivbord. Vitmålat på väggarna, parkett på golvet och ett inbyggt linneskåp. Även här finns en helkroppsspegel som ingår.

SOVRUM 1
Har vitmålade väggar och parkett på golvet. En garderob och ett linneskåp som är inbyggda. Fönster samt vädringsfönster mot framsida.

SOVRUM 2
Har målade väggar i ljusrosa och samma parkett på golvet som i hall och sovrum 1. Även här finns det en inbyggd garderob samt linneskåp. Fönster samt vädringsfönster mot framsida.

SOVRUM 3
Här finns det utgång till en stor och härlig balkong i västerläge. Väggarna är röd och vit målade, ett perfekt flickrum. Samma parkettgolv som i övriga rum och en inbyggd garderob.

SOVRUM 4
Som är det största sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. Här är det målat i en ljusbeige kulör, mörkgrön fondvägg och ljust parkettgolv. Gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg med en dubbelgarderob, två enkelgarderober och två linneskåp. Utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol.

BADRUM
Här har tidigare ägare ändrat planlösningen och tagit bort vägg mellan duschrum och badrum. Idag är det ett enda stort, lyxigt och helkaklat badrum. Här finns bubbelbad, duschhörna i klarglas, handdukstork, badrumsmöbel med dubbla handfat och spegelskåp med belysning. Beiga kakel och klinker plattor.

KÄLLARPLAN

HALL
Hall med grått klinkergolv som fortsätter vidare in i tvättstugan, bastun och mot duschen. Vitmålade väggar och hatthylla. Matkällare med hyllor under trappan.

GILLESTUGA
Stor gillestuga med laminatgolv, vitmålade väggar och tre avlånga fönster. Framför den öppna spisen kan man kalla vinterdagar njuta av en sprakande brasa. Här finns även en klädkammare med hyllförvaring. I direkt anslutning till gillestugan finns en groventré från baksidan av huset till en liten hall med förvaringsmöjligheter.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med grått klinkergolv, vitmålade väggar, fönster, tvättho, arbetsbänk och dusch med vitt kakel och ljusgrå mosaik på golvet. Tvättmaskin från Whirlpool 2005 och torkskåp av äldre modell. Från tvättstugan kan man starta motorvärmaren och lampa i garaget. I anslutning till tvättstugan ligger även bastun och pannrummet.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus med källare

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Vattenburen el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 januari 2011

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Fasad: Vit kalksandsten & trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp

Övrigt

I samfällighetsavgiften ingår garageplats, parkeringsplats och skötsel i området. Kabel-tv via ComHem kostar 800 kr/år. Samfälligheten ansvarar för sophanteringen. Det finns tre sopstationer på Kärrgränd. Varje hushåll betalar 1800 kr per år för sophanteringen.

Fastighetsbeteckning

Aida 69

Övriga byggnader

Garage i länga med motorvärmare, i mycket nära anslutning till huset. Vid garagen finns även parkeringsplatser för boende i området.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 000 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 5 500 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 173 000 kr, varav byggnadsvärde 1 188 000 kr

Summa pantbrev

1 818 000 kr

Tomt

Areal: 142 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Baksida med trädäckad altan och gräsmatta i västerläge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Aida GA:1
Last, Avtalsservitut: Elkablar mm
Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm
Last, Avtalsservitut: Ledning mm

Om området

Vällingby Kälvesta

Radhusen i kvarteret Aida ritades av Lennart Billgren på 60-talet. Typiskt för dessa radhus är den mycket tydliga uppdelningen i entré och trädgårdsfasad. Stockholms stadsmuseum har märkt ut husen i området till kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Kommunikation

Till busshållplats på Trädgårdsmästarvägen för linje 119 är det endast ca 170 meter, bussen trafikerar sträckan Spånga station - Backlura. Till Spånga station tar det ca 8 minuter. Från Spånga station tar sedan pendeltåget ca 13 minuter till T-centralen. Hållplats för busslinje 116 ligger ca 400 meter bort på Basgränd. Busslinjen trafikerar sträckan Spånga Station - Vällingby Centrum. Till Vällingby centrum tar det ca 11 minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Tunnelbanans gröna linje tar ca 28 minuter från Vällingby till T-centralen.

Närservice

Närmaste mataffär är Coop vid Basgränd, dit är det några minuters promenad. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I Vällingby City finns även fantastisk shopping, restauranger, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Kälvesta
420 m
Björnboda Invest AB
910 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pajazzo Förskola
220 m
Trollflöjten Förskola
340 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,5 km
Grundskolor
Vinstaskolan Fritidsklubb
630 m
Björnbodaskolans Fritidshem
770 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
940 m
ESS-gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
4,7 km
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
5,6 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1,8 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
3,2 km
Vivaldi Af Kanaan AB
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km
Strömvallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte