Igelvadsstråket 13

Bilder

  • Uteplats med förmiddagssol
  • Bostaden i gavelläge
  • Köket flödar i ljus
  • Välkommen in!
  • Matplats i kök

Accepterat Pris

3 300 000 kr

Bevaka slutpriset

Igelvadsstråket 13 , Fresta , UPPLANDS VÄSBY

Modernt, bekvämt och barnvänligt bostadsrättsradhus från 2016 i omtyckta Frestaby. Bostaden bjuder på ett fint läge i två plan på gaveln. Framför radhuset är det öppet läge mot vida fält, skogsparti och promenadstråk. Mellan föreningens hus ligger en lekplats och i närheten finns en större lekplats.

I entréplanet flödar ljuset mellan kök och sällskapsytor. Den praktiska hallen rymmer gott om plats för ytterkläder. Entréplanet har ett toppmodernt badrum och ytor för tvätten. På övre plan finns tre fullstora sovrum, duschrum och en walk-in closet/förråd.

Uteplatsen på baksidan med trätrall bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Här finns ett isolerat uteförråd. Framsidan har även den en uteplats framför köksfönstret. Här ligger stenplattor plats finns för planteringar. Runt bostaden löper ett staket som ramar in boendet.

Ring för att boka privat visning, 070-590 70 72

108 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 950 kr Inkl bredband (fiber) TV, IP telefoni, renhållning
Typ:
Radhus
Boarea:
108 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 500 kr/månad
Accepterat Pris:
3 300 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta mäklare för att boka visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett naturnära boende i Frestaby. Här hittar du ett lugn boendemiljö med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm och Arlanda flygplats samt Uppsala. Området är välplanerat i barnvänlig miljö med närhet till förskola och skolor. Alla lägenheter har eget förråd på tomten samt en tillhörande parkeringsplats för 50 kr/mån.

ENTRÉPLAN
Vitmålade väggar och golv i ekfanér. Vackra fönsterbänkar i natursten. Vita släta innerdörrar. Hela entréplanet värms av luftburen golvvärme.

HALL
Här är lätt att känna sig välkommen redan i hallen. Hallen bjuder på gott om upphängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Golv i mörkgrå klinker med golvvärme. Ytterdörren med sin glada röda färg har dessutom ett fönster ut för extra ljusinsläpp. Bakom dörren i hallen finns lägenhetens luftvärmepump.

KÖK
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en passage emellan. Här flödar ljuset in med härlig morgon- och förmiddagssol. Framför köksfönstret med sin matplats har man en fin vy över skog och åkrar. Köksinteriör IKEA (Metod) med vita luckor och lådor. Vitvaror i rostfritt. Induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys och köksfläkt. Inbyggd micro. Integrerad diskmaskin. Då bostaden ligger på gaveln finns här det extra fönstret ovan diskbänken. Arbetsbänkar i eklaminat.

Framsidans uteplats har lagda stenplattor och staket som löper längs gavelsidan. Här finns plats för en liten utemöbel och planteringslådor.

VARDAGSRUM
Vardagsrummets yta kan med fördel användas till en mediadel/sällskapsdel med soffa och t ex en separat bibliotekshörna. Stora fönster vetter ut mot uteplatsen och en altandörr i mitten.

TERRASS
Med utgång från vardagsrummet kommer man rakt ut på den trälagda terrassen i syd/väst läge. Här kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Inramat med spaljé och staket. Här finns plats för utemöbler och blomkrukor. Gräsmatta framför terrassen och ett isolerat uteförråd på tomten.

BADRUM/TVÄTT
I praktiskt läge ligger det rymliga och toppmoderna badrummet med utrymme för klädtvätt. Helkaklat i vitt och mörkt klinkergolv. Handfat med vit kommod och spegel med hylla. Badkar med dusch, WC. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänken i vit laminat. Mycket praktiska förvaringsskåp ovan arbetsbänken.

TRAPPFÖRRÅD
Under den vackra trappan i ek utnyttjas utrymmet för ett praktiskt städförråd mm.

ÖVRE PLAN

Vitmålade väggar och golv i ekfanér. Rummen har radiatorer för uppvärmningen. Mellan rummen ligger en liten hall.

SOVRUM 1
Föräldrasovrummet ligger in till vänster, det är också det största. Här har man samma fina vy över naturen som från köket. Ifrån sovrummet har man ingång till den stora klädkammaren med eget fönster, den kan givetvis också användas efter behov som t ex ett mindre kontor eller barnkammare. I sovrummet finns två garderober.

SOVRUM 2
Sovrummet vetter mot baksidan. Här finns en garderob.

SOVRUM 3
Sovrummet ligger åt samma håll och har ett extra fönster på gavelsidan för fint ljusinsläpp. Rummets kvadratiska yta gör det lättmöblerat.

BADRUM/DUSCH
Fräsch och helkaklat duschrum vitt kakel med mörk våtrumsmatta. Här finns dusch med väggar, handfat med vit kommod och spegel med belysning och hylla. WC och handdukshängare.

BRF / ÖVRIGT

En parkeringsplats finns till varje lägenhet för 50 kr/mån. Gästplatser finns i området.
Varmisolerat förråd på tomten hör till bostaden.
I alla rum finns mediauttag. Grundutbud för data och TV ingår i avgiften. Telia tillhandahåller tjänsterna

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV, hiss finns ej

Pris

3 300 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 950 kr Inkl bredband (fiber) TV, IP telefoni, renhållning

Driftskostnad

18 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 400 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Övrigt: 600 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

El inkluderar uppvärmning och hushållsel. Övrigt är p-plats med motorvärmare

Andel i föreningen

3,0303%

Andel av årsavgiften

3,00138%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plan BR-radhus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump Golvvärme på entreplan. Radiatorer på övre plan.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: C

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas energiglas

Övrigt

Isolerat förråd på baksidan

Fastighetsbeteckning

Upplands Väsby Frestaby 1:507 1:509

Förening

Namn

Brf BoKlok Theodors Gränd

Om föreningen

Allmänt om föreningen

En del av föreningen består av 19 radhus fördelat på fem huskroppar och en annan del av föreningen består av 14 radhus/parhus fördelade på fyra huskroppar. I föreningen finns totalt 33 lägenheter och adresserna är Fresta norra allé, Fridas gränd, Igelvadsstråket och Theodors gränd.
Allmänt
Föreningens namn: Brf BoKlok Theodors Gränd
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Upplands Väsby
Gemensamma utrymmen
De 19 radhusen har ett gemensamt förråd för bostadsrättsföreningen och till de 14 radhusen finns ett oisolerat förråd placerat i nära anslutning till huset.
Parkering
Det finns en parkering till varje bostad varav 7 bostäder har parkering i anslutning radhus

Överlåtelseavgift om 1 138 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift 445 kr

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

33

Parkering

En parkeringsplats finns till varje lägenhet (50 kr/mån)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Viktiga dokument

Om området

Fresta

Här kommer du att bo i ett spännande historiskt område med gott om fornlämningar från bl.a. Vikingatiden och mitt i Fresta ligger vackra Fresta kyrka med ursprung ända från 1200-talet. 1952 gick Fresta socknen ihop med socknarna Ed och Hammarby och bildade Upplands Väsby kommun. Kommunen har idag ca 42.000 invånare varav ca 7.000 bor i Fresta.

Kändisar från Fresta är höjdhopparen Staffan Strand och flera forskare är även överens om att den Heliga Birgitta, Sveriges och Europas skyddshelgon, föddes på Sköldnora gård i Fresta socken omkring år 1303. Andra kända Väsbybor är författaren Love Almqvist och musikgrupperna Europe och H.E.A.T.

Här finns fantastiska naturområden med motions- och ridspår samt att du nere på Norrvikens sjö kan ta ett dopp eller åka skridskor på plogad bana vintertid. Nära även till Väsby golfklubb (18, 9 och 6-hålsbana) med populär restaurang. För dig med hund finns en populär brukshundsklubb vid Frestavägen.

I området ligger flera förskolor och vid kyrkan ligger Fresta skola F-5 (med Montessori klasser) och på Söderviksskolan finns åk 6-9. Vid tåget har vi Nya Väsby gymnasium.

Med buss 539, 545 tar du dig till både Bollstanäs och Väsby C med pendeltågstationen där du enkelt kan åka till både Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Blir det sent en kväll inne i city så kan du ta nattbuss 598 hem som går från Stockholm central.

Väsby har ett strategiskt läge och fungerar som en knutpunkt varifrån du snabbt tar dig ut på både E4:an, E18 och Norrortsleden (265).

I Väsby centrum finns gott om affärer, restauranger, banker, vårdcentral och annan service. Har du tid så åk gärna och bada i Väsby simhall med ett äventyrsbad eller ta ett par skär i intilliggande ishallen. På sommaren kan man njuta av en runda på minigolfbanan eller åka till Kairobadet vid Mälaren och bada eller paddla. Avsätt gärna en dag på Vikingagården vid Gunnes gård eller avverka en bit på vandringslederna mellan de fyra sjöarna Norrviken, Edssjön, Oxundasjön och Fysingen

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lyallpur AB
1,8 km
Brunnby Närbutik
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Infracity AB
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pelikanen Montessoriförskola Måbra Förskolor AB
440 m
Förskolan Skogstorp
600 m
Grundskolor
Frestaskolan
520 m
Förskolan Skogstorp
600 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
3,6 km
Energy Maintenance Sweden AB
3,6 km
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
3,1 km
Handelsbanken Upplands Väsby
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
1,6 km
Skålhamra Golfrestaurang
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Södervikskolans Idrottshall
1 km
Bollstanäs idrottsplats
2,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
2,6 km
Vattenhuset AB
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson eller Armas Sundin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte