Runhällsgatan 14

Bilder

  • Gigantisk altan mot innegården
  • Välkommen
  • Entréhall
  • Vy mot matplatsen
  • Fräscht kök

Fast Pris

4 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Runhällsgatan 14 , Fresta/Ekeby , UPPLANDS VÄSBY

Byggt 2017 och inflyttad så sent som i september - så du blir nästan först in. Vid huset har du plats för två bilar, carport och förråd. Gott om ljusinsläpp och genomgående en hög standard. Fyra rymliga sovrum och badrum i båda plan med kakel och klinker.

137 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 191 kr uppvärmning tillkommer
Typ:
Kedjehus
Boarea:
137 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
2017
Driftskostnad:
1 696 kr/månad
Fast Pris:
4 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

137 kvm

Rumsbeskrivning
FRAMSIDAN

Plattsatt framsida inramad av ett räcke. Plattsättning även till den väl tilltagna parkeringsytan invid huset med plats för två bilar, varav en under carport. Här finns även ett förråd, ca 5 kvm. Ovanpå carporten finns en stor härlig takterrass.

ENTRÉHALL

Direkt när du kliver in dras blicken mot de stora glaspartierna i vardagsrummet. Här har man ett grått tåligt klinkergolv och en väl tilltagen yta för avhängning av ytterkläder. Hela undre plan värms upp av vattenburen golvvärme vilket gör att blöta skor och ytterkläder torkar snabbt.

INSTALLATIONSRUM

Invid hallen finns installationsrummet där värmepumpen finns.

KÖK

Stora fönsterpartier ända ner till golvet ger ett härligt ljusinsläpp i köket, ca 20 kvm, och matplatsen. Vackert ekparkettgolv, vitmålade väggar och spotlights. Gott om avställningsytor och förvaring i genomgående vita skåp med handtag i rostfritt, vitt liggande kakel och mörkgrå bänkskiva med underlimmad ho. Kyl, frys, inbyggd micro och inbyggd ugn i rostfritt samt induktionshäll och integrerad tystlåten diskmaskin. Öppen vägg mot vardagsrummet gör att du får fullt ljusflöde ända från fönsterpartierna på framsidan ända bort mot fönsterpartierna i vardagsrummet ut mot terrassen.

VARDAGSRUM

Stort härligt vardagsrum med vackert parkettgolv, vitmålade väggar och gott om fönsterpartier ut mot altanen

ALTAN

Fantastisk stor altan, en av de största i området, som ger känslan av ett dansgolv avgränsas med ett öppet stakeet ut mot den stora gröna innergården. Här kan du ha grillaftn med familjen, släkten, vännerna och varför inte bjuda in alla grannarna!

BADRUM/TVÄTTSTUGA ENTRÉPLAN

Stort badrum med ljust klinkergolv med vattenburen värme och stora vita väggkakel. Wc, handfat, badrumsskåp med spegeldörrar, handdukstork och duschhörna med glasade väggar. Längs ena kortsidan har man tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare och längslöpande bänkskiva och skåp ovanför.

TRAPPA

Under den inbyggda ektrappan har man ett praktiskt förråd.

ÖVRE PLAN

På övre plan finns hall, badrum och fyra väl tilltagna sovrum och en stor takterrass.

SOVRUM 1

Direkt till vänster ligger ett stort sovrum, ca 14 kvm, med parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster vetter mot framsidan av huset.

SOVRUM 2 OCH 3

Till höger ligger två sovrum, 11 kvm vardera, med utsikt ut över den härliga innergården. Båda rummen har parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 4 / ALLRUM

Antingen är du i behov av ett fjärde sovrum eller så kan detta bli barnens TV/datarum och att umgås med sina vänner i. Utgång till en stor trälagd takterrass med härlig utsikt både in över gården och ut mot framsidan.

BADRUM ÖVRE PLAN

Kakel och klinker med elgolvvärme. Här finns ett badkar att krypa ner i samt wc, handfat, vit kommod och badrumsskåp med spegeldörrar ovanför.

VÄGBESKRIVNING

Kör Vallentunavägen och sväng av mot Ekeby. Sedan tar du in första till höger och därefter första till vänster, Runhällsgatan!

ÖVRIGT

Genomgående mattlackad 3-stavig ekparkett. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet och vattenburna radiatorer på övre plan. Takhöjden är 2,5 m i båda plan. Vacker natursten i fönsterbänkarna. http://www.brfakerholmen.se

OMRÅDET

Här kommer du bo i ett spännande historiskt område med gott om fornlämningar från bl.a. Vikingatiden och mitt i Fresta ligger vackra Fresta kyrka med ursprung ända från 1200-talet. 1952 gick Fresta socknen ihop med socknarna Ed och Hammarby och bildade Upplands Väsby kommun. Kommunen har idag ca 42.000 invånare varav ca 7.000 bor i Fresta. Kändisar från Fresta är höjdhopparen Staffan Strand och flera forskare är även överens om att den Heliga Birgitta, Sveriges och Europas skyddshelgon, föddes på Sköldnora gård i Fresta socken omkring år 1303. Andra kända Väsbybor är författaren Love Almqvist och musikgrupperna Europe och H.E.A.T. Här finns fantastiska naturområden med motions- och ridspår samt att du nere på Norrvikens sjö kan ta ett dopp eller åka skridskor på plogad bana vintertid. Nära även till Väsby golfklubb (18, 9 och 6-hålsbana) med populär restaurang. För dig med hund finns en populär brukshundsklubb vid Frestavägen. I området ligger flera förskolor och vid kyrkan ligger Fresta skola F-5 (med Montessori klasser) och på Söderviksskolan finns åk 6-9. Vid tåget har vi Nya Väsby gymnasium. Med buss 539, 545 tar du dig till både Bollstanäs och Väsby C med pendeltågstationen där du enkelt kan åka till både Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Blir det sent en kväll inne i city så kan du ta nattbuss 598 hem som går från Stockholm central. Väsby har ett strategiskt läge och fungerar som en knutpunkt varifrån du snabbt tar dig ut på både E4:an, E18 och Norrortsleden (265). I Väsby centrum finns gott om affärer, restauranger, banker, vårdcentral och annan service. Har du tid så åk gärna och bada i Väsby simhall med ett äventyrsbad eller ta ett par skär i intilliggande ishallen. På sommaren kan man njuta av en runda på minigolfbanan eller åka till Kairobadet vid Mälaren och bada eller paddla. Avsätt gärna en dag på Vikingagården vid Gunnes gård eller avverka en bit på vandringslederna mellan de fyra sjöarna Norrviken, Edssjön, Oxundasjön och Fysingen

BYGGNADSTEKNISK BESKRIVNING

Mark: Området utförs färdigt enligt ritning. Förgårdsmark och uppställningsplats för bil mellan kedjehusen utföres i betongmarksten, gångytor runt husen utförs grusad med stenmjöl. Planteringen av träd, buskar och perenner enligt LA-ritning. Skärmar av trä mellan allmän väg och tomt samt på baksidan som avgränsning mellan bostadshusen. Förrådsbyggnad mellan bostadshus. På baksidan byggs ett trädäck av tryckimpregnerad trätrall. Grund: Bostadshus: Platta på mark med underliggande markisolering och ingjutna golvvärmeslingor. Förråd: Platta på mark med underliggande markisolering. Mellanbjälklag: Bjälklag av trä med stegljudsisolering. Undersida gipsad. Vindsbjälklag och tak: Yttertak av takpapp på råpontad panel. Takstolar, isolering, ålderbeständig folie samt glespanel. Undersida av gips typ Planum. Ytterväggar: Isolerad regelstomme av trä (195+45 mm). Fasad av liggande träpanel, insida väggar av gips. Ytterpanelen färdigmålad. Innerväggar: Skivmaterial av gips, regelstomme av stål alt. trä. Terrass: Terrass mellan bostadshusen av tryckimpregnerat trä och räcke av metall. Undersida utförs med plåt för avvattning. Fönster: Fasta och öppningsbara av trä/aluminium.Um-värde min 0,9. Fabriksmålade. Dörrar: Entré: Säkerhetsdörr med sidoljus, täckmålade (fabriksmålade). Förrådsdörr: Täckmålade (fabriksmålar). Innerdörrar: Vita släta, täckmålade (fabriksmålade). Socklar, foder, lister: Vita fabriksmålade. Trappor: Vit tät trappa med plansteg av ek. Runda handledare i ek. Sanitära installationer: En självdränerande vattenutkastare för trädgårdsbevattning per bostadshus, placeras på entrésidan. Undervattenmätare i varje hus. Snålspolande wc-stolar. Vattenarmaturer i kök och bad/dusch av snålspolande typ. Uppvärmning: Bostadshus: Varje bostad är försedd med en frånluftsvärmepump placerad i teknikutrymme. Uppvärmningen sker med vattenburen golvvärme i entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Elkomfortvärme i badrum på övre plan. Ventilation: Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump, separat spisfläkt. Separat tilluft via friskluftsventiler. El, telefon, it, radio och tv: Individuell mätning av el för uppvärmning och hushållsström (elmätare i fasadmätarskåp placerat i utvändigt förråd). Utvändigt ingår belysningsarmatur och eluttag vid entré, baksida mot naturen och i carporten. Motorvärmaruttag på fasad utvändigt förråd. Husen ansluts till optisk kabel för TV/radio, data/IT och IP-telefoni. Uttag i sovrum, vardagsrum och kök. Avfallshantering: Underskåp i kök är försedda med 3 st kärl för avfallssortering. Plats för 2st sopkärl per hushåll utförs vid respektive bostadshus. Utvändigt Förråd: Golv, dammbunden betong. Yttertak, träkonstruktion med råspontpanel, takpapp. Oisolerad träregelstomme med utvändig träpanel. Belysning samt el-uttag.

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Uteförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

20 360 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 560 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 2 400 kr
Övrigt: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppskattade kostnader då familjen flyttade in så sent som i september 2017.

Tillträde

enligt överrenskommelse

Övrigt

Plats för två bilar på stenlgd infart samt carport med ovanförliggande takterrass. Uteförråd. En stor altan på baksidan.

Förening

Namn

Brf Åkerholmen 1

Om föreningen

Föreningen består av 18 stycken kedjehus på 137 kvm, vardera.

Antal lägenheter

18

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Hayder Abbas Jawad
1,5 km
Fadi's Service Butik
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Väsby Centrum
2,9 km
InfraCity AB
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pelikanen Montessoriförskola Måbra Förskolor AB
580 m
Förskolan Skogstorp
760 m
Kollektivtrafik
Pepparbodavägen
350 m
Älvhagsvägen
450 m
Grundskolor
Frestaskolan
630 m
Förskolan Skogstorp
760 m
Gymnasium
Kunskapsstegen AB
2,2 km
Tj Motor AB
2,7 km
Universitet & Högskolor
Pain Research And Management Plesan & Lundberg AB
4,3 km
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
3,2 km
Nano Kredit AB
3,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
1,4 km
Täby Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Södervikskolans Idrottshall
1 km
Bollstanäs idrottsplats
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Norrviken
2,7 km
Medley Vilundabadet
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte