Torstunagränd 34

Bilder

  • Vy över trädgården
  • Stor entré
  • Rymlig hall

Torstunagränd 34 , Brunnby Vik , Upplands Väsby

Härliga sällskapsytor och nytt modernt Kvick-kök i entréplan med matplats och öppet mot vardagsrummet med öppen spis. Övre plan med inglasat uterum och stor balkong. Totalt 4 sovrum och våtrum i båda plan.

168 kvm, 8 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
168 kvm
Biarea:
26 kvm
Tomtarea:
311 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
2 900 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 sovrum

Boarea

168 kvm

Biarea

26 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÉ

Vit snygg entrédörr med modernt kodlås leder in till hallen. Härifrån når du både garaget och den inre stora hallen.

GARAGE

Rymligt garage med gott om plats. Ett tillbyggt loft ger extra lagringsutrymme. Vit garageport som matchar entrédörren. Garaget byggdes av förra ägarna 2001 då man även dränerade framsidan samt asfalterade med fall från husfasaden

INRE HALL

Stor hall som skulle kunna byggas om tilll ett mindre rum om behov finns. På golvet har man lagt in ett vackert trämönstrat ljust klinkergolv med golvvärme.

SOVRUM 1

Ett mindre sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare med gott om plats för kläder.

DUSCHRUM

Kaklat ljust duschrum med wc, handfat och duschhörna, helrenoverat 2007.

KÖK OCH MATSALSDEL

Ett superfräscht nytt kvickkök (2016) byggt i en U-form med mörkbetsade köksskåp med vita överskåp på ena väggen. En bredare bänkskiva med induktionshäll med spisfläkt och en bredare bänkskiva som ger plats att sitta och äta sin frukost vid eller för gästerna att umgås med värdfolket under matlagningen. Kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Stora fönster vetter ut mot uteplatsen och trädgården. I direkt anslutning till köksdelen har man gott om plats för matplatsen. Från hallen ända fram till köksdelen ligger det vackert ljusa trämönstrade klinkergolvet med golvvärme.

VARDAGSRUM

Ett valv delar av mot vardagsrummet. Mitt i rummet finns en öppen spis att mysa framför kalla kvällar. Parkettgolv och vitmålade väggar. Stora glaspartier med en skjutdörr ut mot trälagda altanen.

TRÄDGÅRDEN MED ALTANER

Stor träaltan utanför kök och vardagsrummet. En till trälagd altan i nedre delen av trädgården där du kan sitta och njuta av solnedgången. Gott om odlingslåder där du med gröna fingrar kan förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Tomten vetter ut mot en grön allmänning med en gångstig som leder till bl.a förskola och skolan. Perfekt för dig med skolbarn som slipper gå bilvägen

ÖVRE PLAN

Trevlig vitmålad trappa med plats för prydnadsföremål leder upp till övre plan. Under trappan finns ett förråd.

ALLRUM

När du kommer upp för trappan dras blicken automatiskt mot det fina ljusinsläppet från fönsterpartiet i allrummet. Här ligger ett fint parkettgolv och väggen har en ljus mönstrad tapet.

INGLASAT UTERUM OCH BALKONG

I anslutning till allrummet har man ett stort inglasat uterum, ca 15 kvm, som fungerar som ett extra rum stor del av året. Öppna gärna upp de glasade skjutdörrarna och kliv ut på den stora altanen där du kan sitta och sola eller bara njuta av utsikten.

SOVRUM 4

Invid allrummet har man låtit bygga ett nytt sovrum (2017) med parkettgolv och vitmålade väggar och med utsikt över trädgården.

KLÄDKAMMARE

Nybyggd rymlig klädkammare.

BADRUM

Ljust kakel och klinker, renoverat 2007, med wc, handfat, vit kommod och matchande överskåp. Kaklad duschhörna och stort vädrignsfönster.

SOVRUM 3 / KONTOR

Här finns en stor garderob med spegeldragdörrar, parkettgolv och en läcker fondtapet.

SOVRUM 2

Stort sovrum med parkettgolv och en fin turkos fondtapet. Längs ena väggen har man en garderobsvägg med skjutdörrar. Bakom dörrarna har man skåpförvaring som blir kvar. Ett perfekt utrymme där du förutom förvaring kan dölja TV:n när den ej används.

ÖVRIGT

Fiber är indraget till huset. Intill huset ligger en parkering som kan nyttjas av besökande. Enligt Lantmäteriverket uppgår husets storlek till boa 158 kvm och bia 6 kvm. Säljaren har mätt upp fastigheten till 168 kvm boa och 26 kvm bia (garaget som är ihopbyggt med huset och ingång även innifrån). Köparen uppmanas att själv mäta upp fastigheten om man är osäker.

UTÖFRDA RENOVERINGAR

Renoveringar utförda av säljarna: ÖVERVÅNINGEN 2014 Nya parkettgolv i v-rum och sovrum Nytt innertak med spotlights i vardagsrum. Omdragning av el, nya v-uttag och knappar/dimmers Förberett med slang till alla sovrum och allrum uppe för antennkabel från inglasad veranda Förberett med slang till alla sovrum och allrum uppe för nätverkskablage från kopplingsutrymme i trapp. Dragning av nätverksuttag till v-rum och 2 sovrum Kapat ner vägg ovan trapp för mer rymd. Ommålning av inglasad veranda. Handdukstork i badrum 2016 Byte innerdörrar inkl karm 2014-2017 Ommålat och nytapetserat inkl golv och taklist. 2017 Rivit gamla köket och byggt ett sovrum och klädkammare. UNDERVÅINGEN 2013 Tilläggsisolerade hallen Installation av luftvärmepump 2014 Ny belysning i garage och eluttag i garaget samt framsida 2015-2017 Klinkergolv i hall och kök med elvärme Nyttbyggt kök, KVIK Nyrenoverad tvättstuga inkl ny VVB Byte av innerdörrar inkl karm Nya innertak med spotlights i kök och v-rum nere Omdragning av el, nya v-uttag och knappar/dimmers Eluttag på baksidan. Slang i vägg i v-rum för högtalare och projektor Ny kamin med värmepaket inkl rökkanal i v-rum Förberett för vatten i garaget Ny frostfri vattenutkastare på baksidan Vitvaror 2016 Spishäll Siemens 80cm 2016 Ugn Siemens 2016 Micro Siemens 2016 Spisfläkt Neff kolfilter 2016 Kyl Siemens 2016 Frys Siemens 2015 Tvättmaskin Samsung 2015 Torktumlare Bosch 2016 VVB Nibe Renoveringar utförda av gamla ägarna: 2007 utförd mätning av radon uppvisande värde under gällande gränsvärde på 200 Bq/m3. 2007 renoverat våtrum i båda plan. 2000 Tillbyggt inglasat uterum. 2001 Garage byggt 1994 tilläggsisolerades hallen och sovrum 1. 1998 installerades treglasfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

1971

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Träaltaner på baksidan. Stor inglasat uterum samt solatlan.

Fastighetsbeteckning

Brunnby 1:154

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 23 400 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 1 000 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 6 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 245 000 kr, varav byggnadsvärde 1 343 000 kr

Summa pantbrev

3 782 500 kr

Tomt

Areal: 311 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Brunnby Närbutik
250 m
ICA Nära Sigma
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
InfraCity AB
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Spargrisen
280 m
Förskolan Karusellen
980 m
Grundskolor
Vikskolan
450 m
Södervikskolans Idrottshall
640 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
2,3 km
Energy Maintenance Sweden AB
2,4 km
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
2 km
Swedbank
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
1,5 km
Täby Golfklubb
5,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Södervikskolans Idrottshall
640 m
Smedgärds sporthall
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
1,8 km
Vattenhuset AB
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte