Lohäradsvägen 23

Bilder

Utgångspris

4 250 000 kr

Bevaka slutpriset

Lohäradsvägen 23 , Skälby , Upplands Väsby

Välkommen hem! Här hittar du ett mycket trivsamt och smakfullt inrett radhus i ett-plan. En utomordentlig familjevilla med hela 6 st sovrum. Bostaden känns både ljus och luftig och har en mycket bra planlösning som passar familjen med barn i olika åldrar. Passar också dig som vill ha svängrum med plats för gäster och hobbies.

På baksidan finns den inbäddade innergården med uteplatsen med plats för måltider och umgänge. Ett härligt spa-bad lockar till utevistelse. Fina planteringar med perenner bäddar in den insynsskyddade gården. Bakom staket ut mot baksidan ligger det gemensamma grönområdet för samfällighetens boende. På gatan framför huset ligger busshållplats med tur mot bl a Väsby Station.

144 kvm, 7 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
144 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
333 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 274 kr/månad
Utgångspris:
4 250 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
4 150 000:- 3 2018-04-19 19:22
* 4 110 000:- * 2 *2018-03-20 11:48
4 100 000:- 1 2018-03-19 10:17

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 6 sovrum

Boarea

144 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

ALLMÄNT

Mycket trivsamt, väl underhållet och fräscht familjeradhus med plats för många. Här finns hela 6 st sovrum. Planlösningen med kök och vardagsrum i mitten blir den naturliga samlingsplatsen. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Flera sovrum har nya golv. På baksidans inramade innergård finns trädäck med plats för måltider och umgänge och ett mysigt ute-spa. Bakom huset ligger samfällighetens gemensamma grönyta. Nära till busshållplats.

ENTRÉ
I entréhallen ligger ett mörkt grått klinkergolv med golvvärme. Här finns en skjutdörrsgarderob i vitt för ytterkläder. In till höger ligger badrum och fyra sovrum.

KÖK
Köket ligger rakt innanför hallen. Ett vitt och fräscht kök med vit inredning från IKEA som är renoverat under 2013. Spis med keramikhäll, integrerade ugnar och diskmaskin. Kyl och frys från Samsung år 2014. I taket sitter infällda spotlights. En fondtapet på väggen mot vardagsrummet. Här är det ordentligt med plats för matbord och många vid bordet. Markis ovan köksfönstret.

VARDAGSRUM
Bakom de tidstypiska dubbeldörrarna med glas i anslutning till köket ligger vardagsrummet. Här är plats för både soffgrupp och bokhyllor. De höga fönstren löper längs ytterväggen mot uteplatsen. Ett parkettgolv i original. Markis sitter ovan fönstren. Altandörr ut till terrass och trädgård.

SOVRUM 1
Med ingång från vardagsrummet ligger båda sovrummen i denna del av huset. Sovrum 1 har fönster ut mot gaveln. Här ligger samma golv som i vardagsrummet. Om man vill går dessa väggar att ta ner och öppna upp för ett ännu större vardagsrum.

SOVRUM 2
Ligger intill och har samma golv som vardagsrummet. Fönster ut mot innergården. På väggen i vitt finns en snygg fondtapet i svart/vitt.

GÄST-WC
In till höger från hallen och nära köket finns en fräsch gäst-wc som går i vitt med svart klinker-mosaik golv med golvvärme. WC är renoverat under 2011. Ny handfat/kommod och WC stol.

BADRUM
Ljust och rymligt badrum med stort fönster. Renoverat under 2011. Svart klinkergolv med golvvärme och helkakalt i vitt. Badkar, handfat med stor kommod i vitt. Spegel med belysning och infällda spotligts i taket.

SOVRUM 3
In till höger från hallen på vänster sida efter badrummet ligger ett ljust sovrum med fönster mot innergården. Fint parkettgolv och vita väggar med en ljus fondtapet på fönstersidan.

SOVRUM 4
Längst in i hallen och på gaveln ligger detta sovrum som har egen altanutgång mot trädgården. Man har också ingång till förrådet (f d garage) Huset varmvattenberedare finns här dold bakom en jalusi. Rummet har fått en ökad boyta genom ombyggnaden av tidigare garage till förråd och förrådsytan har blivit ett större sovrum. Parkettgolv och väggarna är i en ljust blå vacker tapet och vitt.

SOVRUM 5
Detta är det största sovrummet, det kan också användas som ett allrum. Här finns ett dubbelfönster ut mot framsidan. Fint parkettgolv och väggar i vitt samt en fondvägg i grå/vitt.

SOVRUM 6
Sovrummet ligger närmast hallen och med fönster mot entrésidan. Parkettgolv och en trevlig mönstrad tapet från 2013. Detta rum passar utmärkt som kontor eller ett barnrum.

HALL
Den ljusa hallen förbinder sovrummen in mot köket. Vitmålad vägg och flertalet inbyggda garderober i hallen ger en utmärkt plats för klädförvaring.

TVÄTTSTUGA
Från köket ligger tvättstugan som har altandörr ut till trädgården. Plastmatta och vitmålad vägg delvis kaklad. Tvättmaskin och torktumlare under en praktiskt arbetsbänk. Förvaringshyllor och skåp.

EXTERIÖR

Baksidan/innergårdens uteplats bjuder på en mysig matplats under markis, delvis under tak. Här finns två trädäck och en stenläggning. Staket ramar in innegården och här kan du vistas ogenerat och njuta av fina dagar. Ett ute-spa installerades 2014 och bredvid finns plats för en relaxgrupp. Bakom innergården ligger samfällighetens gemensamma grönytor. Här finns härligt med plats för barnens lek och spel. Ett litet förråd finns på tomten som är lämpligt för t ex trädgårdsredskap. I trädgården växer tre st Thujaträd och buskar såsom Jasmin, Hortensia, Vildvin, Pioner, Rudbeckia och andra perenner.

På framsidan som är stenbelagd finns en liten uteplats bakom ett vindskydd och ett litet förråd framför köket. Framför stora förrådet (f d garage) finns uppställningsplats för en bil. Den lummiga entrésidan har buskar och träd såsom en thuja, rönn och syrén. Här finns även diverse perenner som Iris, Rudbeckia, prästkrage m fl.

ÖVRIGT / UNDERHÅLL

1992 Nytt tak av entrepenör (tidigare ägare)
2005 Nya ytterdörrar (tidigare ägare)
2011 Byte till oljefyllda radiatorer
2011 Badrumsrenovering (kvalitetsdokument finns)
2011 Nya 3-glas fönster
2012 WC renovering
2012 Ny torktumlare
2013 Renovering kök
2013 Parkettgolv lagt i flertalet rum
2014 Ny altandörr vid sovrum
2014 Byte av trall uteplats
2014 Installation Spabad
2015 Målat träfasad insida gård
2016 Ommålning av plåttak
2017 Fiberinstallation, fasta uttag i samtliga rum utom kök.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 1-plan

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 oktober 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Vit kalksandsten / trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Taxerad Boarea 127 kvm (Innan garaget byggdes in till sovrum)
Taxerad Biarea 27 kvm (Innan garaget byggdes in till sovrum)

Radhuset är radonmätt (korttidsmätning) under perioden 2018-03-30 - 2018-04-09
Resultat från mätning 2 punkter = Sovrum med altandörr < 50 Bq/m3. Vardagsrum 80 Bg/m3 (+/-20)

Fastighetsbeteckning

Skälby 1:302.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 292 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 750 kr
VA: 3 120 kr
Renhållning: 2 550 kr
Väg, samf: 3 000 kr
Försäkring: 6 300 kr
Övrigt: 572 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Övrig kostnad är kostnad för fiber för 36 månader.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 854 000 kr, varav byggnadsvärde 1 008 000 kr

Summa pantbrev

2 507 750 kr

Tomt

Areal: 333 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Skälby GA:8

Tillträde

Enl. överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket lugnt och barnvänligt område utan genomfartstrafik. Här finns skyddade grönytor och lekplatser på de stora allmänningarna mellan gatorna. Naturnära med populära promenadstråk till sjön Fysingen. Bra kommunikationer med flera busslinjer i närheten, bland annat populära direktbussen 565 till Stockholm City, Norra Bantorget. (Se SL.se för uppdaterad information)

Kommunikation

Pendeltåget trafikerar Stockholm Central, Södertälje och Märsta. Pendeltågslinje direkt till Stockholm Arlanda stannar i Upplands Väsby. Till Stockholm Central tar det ca 25 minuter. Till Uppsala ca 30 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fadi's Service Butik
410 m
Brunnby Närbutik
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Väsby Centrum
1,2 km
InfraCity AB
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Spargrisen
470 m
Förskolan Karusellen
550 m
Kollektivtrafik
Skälby södra
60 m
Skälby norra
460 m
Grundskolor
Södervikskolan
960 m
Vikskolan
1 km
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
1,7 km
Peabskolan
1,7 km
Universitet & Högskolor
Pain Research And Management Plesan & Lundberg AB
2,4 km
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
1,4 km
Swedbank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
2,2 km
Täby Golfklubb
5,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Smedgärds sporthall
670 m
Eklunds Bowling
920 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
1,1 km
Fysingen
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte