Fresta Norra Allé 26

Bilder

Fast Pris

4 125 000 kr

Fresta Norra Allé 26 , Fresta/Ekeby , UPPLANDS VÄSBY

Härligt hus med stor terrass och uteplatser. Bra planerat hus med fyra sovrum på övre plan och våtrum i båda plan. Inflyttning planeras till okt 2017!

137 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 500 kr Exkl. värme
Typ:
Radhus
Boarea:
137 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
2
Driftskostnad:
1 696 kr/månad
Fast Pris:
4 125 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

137 kvm

Rumsbeskrivning

Kör Vallentuna och sväng av mo Ekeby. Sedan tar du in till höger, Runhällsgatan/Theodors gränd. (Vi har skyltat med HusmanHagberg skyltar in). Välkomna!

Se vidare på projektets hemsida: http://www.brfakerholmen.se/

Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge - en Åkerholme. Varje hus har sin egen mindre trädgård och utsikt mot den grönskande dungen i mitten.
I avgiften ingår va, gemensam el, fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Det du själv står för är värme och varmvatten (beräknas till ca 880 kr/mån vid en inomhustemperatur på 20 grader och ett energipris på 1,50 kr/kWh, hushållssopor, hushållsel, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.

Husen kommer att uppföras i två plan om ca 137 kvm totalyta. Varje hus har tillgång till uteplatser i nedre plan och en stor terrass på övre plan på vilka man kan ta morgonfika i solen eller avnjuta en familjemiddag medan svalorna flyger högt i luften.

Husen inreds med kök, allrum och ett badrum på nedre plan. På övre plan finns fyra bra sovrum varav ett med utgång till den stora altanen, en större klädkammare/förråd samt ytterligare ett badrum. Plats för två bilar kommer att finnas intill huset, varav en av platserna är under tak. Därutöver har varje hus ett utvändigt förråd.
Genomgående i husen läggs ett golv av mattlackad 3-stavig ekparkett eller efter val i erbjudet inredningsprogram. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet och vattenburna radiatorer på övre plan. Takhöjden är 2,5 m i båda plan. Vacker natursten läggs som fönsterbänkar. Väggar och tak målas vita.

I hallen läggs en ljusgrå klinker.

Badrummen helkaklas i vitt och klinkergolv läggs i grått. Golven i badrummet har vattenburen värme i entréplanet och elkomfortvärme i övreplan. Tillval i inredningsprogram kommer att finnas för att sätta en personlig prägel på badrummen.

Kökssnickerierna har vita släta luckor med rostfria handtag. Mörkgrå laminatbänkskiva med underlimmad ho. Överskåpen har pushfunktion. Stänkskydd i vitt blankt kakel. Vitvarorna är i rostfritt, inbyggd mikrovågsugn i överskåp, inbyggd diskmaskin och induktionshäll som standard. Tillval i inredningsprogram kommer att finnas för att sätta en personlig prägel på köket.

Steg 1 - Förhandsavtal

En kostnadskalkyl för föreningens ekonomi är upprättad och vi tecknar ett förhandsavtalet, ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med tecknande av förhandsavtalet, och att byggherren kan meddela byggstart, betalar du ett förskott om 150.000 kr.

Steg 2 - Tillval

Du kommer att erbjudas att göra vissa tillval inom kommande inredningsprogram. Val samt beställningar av tillval måste göras inom de tidsramar och efter de rutiner som anges i det kommande inredningsprogrammet för att hinna färdigställas innan inflyttning. Betalning av tillval sker mot faktura. För tillval gäller att om tilläggskostnaden understiger 10.000 kr faktureras den i sin helhet mot faktura om 30 dagar efter påskriven beställning. Vid tilläggskostnader över 10.000kr faktureras 30% som en handpenning inom 30 dagar från godkänd beställning. Resterande köpeskilling betalas i samband med tillträde. Tillvalsavtalet upprättas mellan Åke Sundvall Byggnads AB och dig som köpare. Avtalet är bindande.

Steg 3 - Upplåtelseavtal, slutbesiktning & inflyttning

Innan slutbetalning och tillträde erbjuds du möjlighet att närvara vid slutbesiktning av ditt hus som genomförs av ett oberoende besiktningsföretag. I samband med tillträde och inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal, det är då du betalar resterande del av köpeskillingen. Inför upplåtelseavtalet får du en, av två oberoende personer intygsgiven, ekonomisk plan som beskriver bostadsrättsföreningens framtida ekonomiska prognos.

Se vidare på projektets hemsida: http://www.brfakerholmen.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

4 125 000 kr Fast Pris

Avgift

4 500 kr Exkl. värme

Tillträde

Kvartal 3-4 2017

Byggnad

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

20 360 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 560 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 2 400 kr
Övrigt: 5000

Förening

Namn

Brf Åkerholmen

Om föreningen

Föreningen består av 18 stycken kedjehus på 137 kvm, vardera.

Antal lägenheter

18

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fadi's Service Butik
1,6 km
Brunnby Närbutik
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Väsby Centrum
2,9 km
InfraCity AB
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pelikanen Montessoriförskola Måbra Förskolor AB
580 m
Förskolan Skogstorp
760 m
Kollektivtrafik
Pepparbodavägen
350 m
Älvhagsvägen
450 m
Grundskolor
Frestaskolan
630 m
Södervikskolan
1 km
Gymnasium
Kunskapsstegen AB
2,2 km
Tj Motor AB
2,7 km
Banker
Nano Kredit AB
3,3 km
Optiserve AB
3,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
1,4 km
Lw International AB
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Södervikskolans Idrottshall
1 km
Bollstanäs idrottsplats
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Norrviken
2,7 km
Medley Vilundabadet
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte