20006

Bilder

  • Kök mot hallen
  • Solig terrass!

20006 , Centralt , Upplands Väsby

Mycket fint och trevligt radhus i centrala Väsby snart till salu. I en populär och barnvänlig idyll med närhet till Väsby centrum. Området är lugnt och utan genomfartstrafik. Bostaden har i entréplan ett rymligt kök med matplats ut mot framsidans uteplats. I anslutning till köket ligger en tvättstuga. Härligt och stort vardagsrum med utgång till trädäckad terrass under tak i ogenerat söderläge. Duschrum med klinkergolv. En trappa upp finns tre sovrum och ett badrum med badkar. Till fastigheten hör två parkeringsplatser i samfällighet. Låga driftskostnader. Alldeles utanför ligger områdets lekplats och i närheten finns Vilundaområdet med bl a is- och sporthall samt Vilundabadet. Kontakta mäklaren för mer information!

104 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
104 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
162 kvm
Byggår:
2000
Driftskostnad:
2 379 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning

ALLMÄNT
Mycket fint, trevligt och väl underhållet radhus i centrala Väsby I en populär och barnvänlig idyll med närhet till Väsby centrum. Området är lugnt och utan genomfartstrafik. Bostaden har i entréplan ett rymligt kök med matplats ut mot framsidans uteplats. I anslutning till köket ligger en tvättstuga. Härligt och stort vardagsrum med utgång till trädäckad terrass under tak i ogenerat söderläge. Duschrum med klinkergolv. En trappa upp finns tre sovrum och ett badrum med badkar. Till fastigheten hör två parkeringsplatser i samfällighet.

ENTRÉPLAN

HALL
Välkommen in. Här finns plats för klädavhängning med hatthylla in till vänster. Här finns också vita garderober. Köket ansluter rakt in till höger med öppet mot hallen. I hela nedre plan ligger ekparkett med vattenburen golvvärme. Mot köket kan man dela av rummet med t ex ett skåp för klädförvaring.

KÖK
Härligt ljust och välkommande kök med fönster ut mot framsidans uteplats. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänkarna. Högt kyl- och frysskåp i vitt från år 2012. Från köket finns ingång till tvättstugan. Spis med häll och ugn från år 2011. Diskmaskin. Framför köksfönstret ligger en trädäckad terrass med morgonsol och med plats för liten utemöbel.

TVÄTTSTUGA
Innanför köket ligger tvättstugan. Här finns tvättmaskin och torktumlare och en en praktiskt tvättbänk med ho samt förvaringshyllor. Värmepump IVT som är utbytt 2014. Husets el-skåp finns här.

VARDAGSRUM
Rakt fram ligger det rymliga vardagsrummet med stora fönster och utgång till uteplatsen på baksidan. Vita väggar och en vacker mönstrad fondtapet i ljust brun nyans. Mellan entrén och vardagsrummet och under trappen upp till övre plan finns plats att använda till t ex arbetsplats.

BADRUM 1
Fräscht badrum med dusch. Snyggt klinkergolv i brunt med golvvärme. Vitt kakel med en bård i ljus beige. Duschhörna med draperiskena. Handfat och vit kommod är nya från år 2014. WC.

TRAPPA
Till övre plan leder en trappa som nyligen blivit ommålad i vitt. Mycket vacker randig tapet som går i lingon/rosa/lila som bryter fint mot det vita. Dessutom finns ett högt väggfönster som släpper in ljus i hallen.

ÖVRE PLAN

Övre plan har tre sovrum och en minde hall samt badrum. Ekparkett och radiatorer i rummen. Vita spegeldörrar.

SOVRUM 1
Det största sovrummet/föräldrasovrummet har vita väggar och gott om plats för klädförvaring. Fönster mot baksdian. Här finns två högra garderober och en förvaringsmöbel emellan med lådor samt skåp.

SOVRUM 2
Invid trappen ligger sovrummet som också har fönster mot baksidan. Nymålat med vita väggar. Här finns också två vita garderober

SOVRUM 3
Trevligt sovrum som vetter mot framsidan. Nymålat under 2015 med ljust blått och en vacker fondtapet. Tre nya garderober i vitt.

BADRUM
Det övre badrummet har ljust våtrumsgolv och vitt kakel med matchande kakelbård. Vädringsfönster. Badkar, handfat med spegelskåp och WC.

VIND
Från hallen vindslucka med trappstege upp till vinden. Vinden har lagt golv i mitten och plats för förvaring. Vinden har blivit tilläggsisolerad.

EXTERIÖR
Trädäck under tak ger behaglig skugga under soliga dagar. Här finns plats för utemöbler och umgänge. En gräsmatta framför uteplatsen och ett praktiskt uteförråd.

ÖVRIGT / UNDERHÅLL

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2-plan

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Vattenburen värme

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 552 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 817 kr
VA: 4 055 kr
Renhållning: 2 400 kr
Väg, samf: 6 280 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I Uppvärmningskostnaden inräknas hushållselen. I samfällighetsavgiften ingår kabel-tv, snöröjning och sandning inom området. Till kommer kostnad för villaförsäkring 6 500 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 000 000 kr, varav byggnadsvärde 1 110 000 kr

Summa pantbrev

1 840 000 kr

Tomt

Areal: 162 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Vilunda GA:21
Förmån, Officialservitut: Väg, 01-HAM-845
Last, Avtalsservitut: Elledning, 01-IM3-46/1634

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Väsby Centrum
220 m
ICA Kvantum
220 m
Köpcentrum & Gallerior
Väsby Centrum
470 m
InfraCity AB
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Folkparken
410 m
Förskolan Visselpipan
470 m
Kollektivtrafik
Kyrkvägen
90 m
Centralvägen
150 m
Grundskolor
Hasselskolan
210 m
Väsby Skola
210 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
460 m
Energy Maintenance Sweden AB
470 m
Universitet & Högskolor
Pain Research And Management Plesan & Lundberg AB
1,2 km
Banker
Handelsbanken Upplands Väsby
220 m
Swedbank
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Wäsby Golfklubb
3,5 km
Svartinge Golf AB
4,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Väsby Skola Idrottshall
100 m
Eklunds Bowling
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
740 m
Vattenhuset AB
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna-Carin Nilsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte