Vattenmåravägen 58

Bilder

  • Såld!
  • Framsidan
  • Välkomna att stiga på
  • Rymlig entréhall
  • Hall med wc och förråd
  • Renoverat wc

Vattenmåravägen 58 , Bollstanäs , Upplands Väsby

Ett härligt parhus, totalt 168 kvm, med stort inglasat uterum på baksida som vetter mot en allmänning, en perfekt lekplats för både små-och stora barn med en angränsande fotbollsplan. Helrenoverat fint marbodalkök med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Stor klinkerlagd hall med golvvärme och garderobslänga med spegeldörrar. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum med en centralt placerad täljstenskammin så du kan du sitta och njuta av den från båda rummen. Iordninggjord tvättstuga med dusch. Genomgående vackert parkettgolv på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum, allrum och ett rymligt badrum. Framför huset finns plats för två bilar ute och en i garaget.

125 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
125 kvm
Biarea:
43 kvm
Tomtarea:
411 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 337 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

125 kvm

Biarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

FRAMSIDAN
Här finns plats för att parkera två bilar framför huset. En välkomnande farstukvist leder dig fram till huvudentrén. Trevliga plattsättningen och muren är uppförda -04.

ENTRÉHALL
Den vita ytterdörren (-10) leder in till en stor luftig renoverad entréhall (-12) med mörkt tåligt klinkergolv med skön vattenburen värme - perfekt för att snabbt torka upp blöta skor och stövlar.
Innanför dörren finns hatthylla för avhängning av ytterkläderna. En rymlig garderobslänga bakom spegeldragdörrar ger hallen extra rymd och gott om plats för fler ytterkläder och skor. Här står även Nibe F370 frånluftsvärmepump. Vidare in övergår klinkergolvet till ett snyggt 2-stavigt ekparkettgolv (Kährs).

WC
Renoverat wc (-15) med vitkaklade väggar och likadant klinker som i hallen, även denna med vattenburen golvvärme.

TRAPPFÖRRÅD
Välnyttjade ytor med ett inbyggt rymligt förråd under trappan.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med fint 2-stavigt parkettgolv (Kährs). Här har man installerat ett täljstenskammin (-03) som snabbt sprider värme åt rummet. Mysfaktorn är hög och dess centrala placering gör att man kan njuta av den från både vardagsrummet och köksdelen.

MATPLATS
Öppet från vardagsrummet in till matplatsen dit även det vackra parkettgolvet leder vidare. Charmig fondvägg med blomstertema i rosa toner. Här finns utgång till det stora inglasade uterummet.

INGLASAT UTERUM
Det stora fina uterummet byggdes 1994. Helglasade partier vetter ut mot trädgården som i sin tur gränsar mot en grön allmänning. I trädgården finns en liten lekstuga (byggd -07) och odlingslådor att odla sin egen sallad och grönsaker i.

KÖK
Helrenoverat (-12) ljust u-format Marbodalkök (Sentens) med gott om förvaring och arbetsytor. Finurliga lösningar med en "dold" skåpförvaring i den fasta köksön, utdragbar dold låda under högskåpet och i hörnorna har man kostat på extra smart hörnförvaring där man enkelt även når det som liger längst in - öppna gärna och titta på visningen. Vita skåpluckor med vitrindelar och mörkare bänkskivor som står sig snyggt mot maskinvarorna i rostfritt. Här finns kyl/frys med inbyggd funktion för både is och kolsyrat vatten, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll (allt från Husqvarna) och snygg fläkt (Thermex).

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga, renoverad (-08) med grått klinker och golvvärme. Blicken dras genast mot den häftiga fondväggen i glasmosaik som matchar golvet väl. I ena hörnan har man installerat en dusch med glasade vikväggar. Här har man sett till att ordna med gott om förvaring och en praktisk arbetsbänk och tvättho. Altandörr leder ut till det inglasade uterummet och en annan dörr leder in till garaget.

GARAGE
Innanför tvättstugan ligger ett rymligt garage, ca 19 kvm. Ett perfekt utrymme för dig som vill ha möjlighet att stå inomhus och mecka med motorfordon eller varför inte göra iordning en ordentlig snickarhörna. Exteriört har panelen på garaget bytts och taket lagts om med gummiduk (-08).

UTEFÖRRÅD
Bakom tvättstugan ligger ett praktiskt förråd att ha utemöbler, cyklar och dylikt i. Förrådet når man från utsidan av huset.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Ett allrum med parkettmönstrad tålig plastmatta. Här kan du ha en TV och spelhörna åt barnen eller kanske ett arbetsrum.
Från allrummet finns en lucka upp till vinden med lagt golv som möjliggör extra förvaring.

SOVRUM 1
Ett rymligt sovrum med två garderober, parkettmönstrad plastmatta och fint mönstrad fondtapet med ljusgrön bas. Fönsterkupa som vetter mot baksidan.

SOVRUM 2
Även detta är ett större rum med fönsterkupa och parkettgolv samt en likadan tapet på fondväggen som i sovrum 1, med den skillnaden att basfärgen är blå. Här finns gott om plats för att både leka och sova.

SOVRUM 3
Ett lite mindre rum än de två andra, även detta med en fönsterkupa. Snygg sober vitmönstrad tapet och med inbyggda garderober längs ena kortsidan.

BADRUM
Stort kaklat badrum (renoverat -03) med ljust klinkergolv och elgolvvärme. Här finns wc, handfat med överskåp, en duschhörna med glasade dörrar och ett badkar för dig som tycker om att ligga och mysa. Ett takfönster gör att utrymmet känns extra ljust.

VIND
Stor vind med lagt golv som gör att det går bra att förvara saker även här.

ÖVRIGT
Ny elcentral (-12).
Ny panel på gaveln och överhäng på yttertaket (-05).
Panelen byttes på framsidan (-13) och då byttes även panelen på uterummet.
Nya 3-glasfönster på entréplan (-12) och på övre plan (-07).
Nya element på entréplan (-12) och övre plan (-07).
Vinden tilläggsisolerad (-03).

INTERNET / TV
Fiber finns indraget. Nuvarande ägare betalar 3.336 kr/år för internetavonnemanget (ej bundet) och har valt TV via Viasat för vilket de betalar 3.300 kr/år.

SAMFÄLLIGHET
Fastigheten ingår i samfälligheten Tidlösa (består av fastigheterna på Tidlösavägen och Vattenmåravägen) dit man betalar 300 kr/år. Du kan läsa mer om samfälligheten på www.tidlosa.se. Här finns bl.a mer information om fiberindragningen.

BOSTADSYTA
Enligt taxeringsinformationen uppgår boarean till 125 kvm och biarean 15 kvm. Säljaren har mätt upp huset till 125 kvm i boyta och 43 kvm i biarea, totalt 168 kvm. Köparen uppmanas att göra en egen uppmätning om man önskar.

SKOLA och FÖRSKOLOR
Det finns flera förskolor i närheten såsom Råbäcken och Bullerbyn. När barnen är störra ligger Breddenskolan (F-5) närmast och därefter Grimstaskolan (6-9).

KOMMUNIKATIONER
Buss från Nordanvägen, ca 270 m bort, tar dig till Rotebro eller Väsby och pendeltåget som snabbt tar dig vidare till T-centralen, Arlanda och Uppsala.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus, 2-plan

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt El (klinkergolv med vatten-resp elburen golvvärme , LVP och kammin)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stort inglasat uterum på baksidan.
Lekstuga i trädgården.

Fastighetsbeteckning

Grimsta 44:408

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 049 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 822 kr
VA: 3 369 kr
Renhållning: 2 435 kr
Väg, samf: 300 kr
Sotning: 300 kr
Försäkring: 5 823 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 265 000 kr

Summa pantbrev

1 400 000 kr

Tomt

Areal: 411 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Grimsta GA:16-GA:17
Last, Ledningsrätt: Starkström, 0123-92/48

Tillträde

önskemål april 2016

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Format
1,2 km
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
InfraCity AB
1,2 km
Väsby Centrum
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Grimbogården
330 m
Bullerbyn Föräldrakooperativ
340 m
Kollektivtrafik
Bollstanäs Nordanvägen
200 m
Vitmåravägen
300 m
Grundskolor
Grimstaskolan
230 m
Breddenskolan
520 m
Gymnasium
Tj Motor AB
780 m
Kunskapsstegen AB
1,9 km
Banker
Nano Kredit AB
1,5 km
Optiserve AB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Golfout HB
840 m
Lw International AB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bollstanäs idrottsplats
810 m
Vattenhuset AB
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Norrviken
1 km
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte