Oxundavägen 84

Bilder

  • Såld!
  • Slå dig ned och njut en stund
  • Välkommen till ett härligt hus!
  • Här sitter du inramad av grönskan
  • Fin baksida med stor altan
  • Bra sällskapsytor med vacker vy

Oxundavägen 84 , Runby , UPPLANDS VÄSBY

Ett charmigt 50-talsradhus på totalt 140 kvm (88 kvm boa + 52 kvm bia) med 3-4 sovrum, vardagsrum, matrum, kök, vardagsrum och inbyggt garage samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor du naturskönt men ändå nära till allt såsom tåget, centrum, skola, dagis och motionsspåren. Fin trädgård på framsidan med grön allmänning och liten lekplats framför och en baksida med skogen som granne - perfekt för barnfamiljen.

140 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 300 kr inkl värme, VA, bredband (100Mbit), sopor och garage
Typ:
Radhus
Boarea:
140 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1958
Driftskostnad:
619 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

140 kvm

Rumsbeskrivning

FRAMSIDA
En riktigt välkomnande framsida med en fin trädgård med äppelträd och annan grönska samt häck mot vägen. En perfekt yta för dig med gröna fingrar att få utlopp för dina ambitioner. Invid huset har man en trevlig plattsatt yta för en cafégrupp att sitta ned vid och njuta av trädgården. Grusad uppfart till garaget ger en fin inramning liksom utrymme att parkera sina bilar på.
På andra sidan vägen, framför trädgården, har man en grön allmänning med ett skogsparti och en lekplats för de mindre barnen. Här finns också fina gräsytor att spela boll eller bara få springa av sig på!

ENTRÉHALL
Här kliver du in i en ljus vitmålad hall med praktiskt och tåligt klinkergolv.

SOVRUM 1
Direkt till vänster ligger ett sovrum med stavparkettgolv, vitmålade väggar med en fondvägg som bryter av mot det vita. Här har du utsikt ut mot den trevliga framsidan av huset.

INRE HALL
Hallen leder till en inre hall med en mer avskild avhängningsyta för ytterkläderna. Här har man trappan med smidesräcke och ett trappförråd.

WC
Ett gäst-WC med handfat, grått klinkergolv och vitmålade väggar med en fin fondvägg.

KLÄDKAMMARE
Förutom förrådet/klädkammaren under trappan så finns även en separat klädkammare invid wc:t.

TVÄTTSTUGA
Renoveringsbehov föreligger av detta utrymme. Golvet är cementgolv som delvis brutits upp och en brunn är bytt och en extra installerad (till tvättmaskin respektive ev duschhörna).

BASTU
Rymlig bastu invid tvättstugan att krypa in i efter löprundan eller bara njuta av under kalla kvällar.

HOBBYRUM /SOVRUM 2
En glasdörr leder in till ett hobbyrum, eller ett extra sovrum, med ljusmålat cementgolv, vitmålade väggar och ett mindre fönster mot baksidan av huset.

GARAGE
Ett rymligt garage som nås direkt utifrån via garagedörrarna samt via hobbyrummet. Gott om plats för förvaring och en snickarhörna för den händige.
Här kanske du kan förverkliga drömmen om en spa-avdelning eller tillgodose behovet av ett extra rum i denna del?

TRAPPA
Slipad furu-och ektrappa med smidesräcke leder upp till det övre planet.

MATRUM
När du kommer uppför trappan har du matrummet direkt till höger med ett ljust stavparkettgolv och vitmålade väggar. Det fina ljusinsläppet från två håll gör att rummet lämpar sig väl för trevliga måltider med familj och vänner. Altandörren tar dig ut till den stora trälagda uteplatsen som blir som ett extra rum från våren fram till hösten.

KÖK
I direkt anslutning till matrummet ligger köket med vita köksskåp, en trevlig vitrindel och gott om arbetsytor. I ena hörnet finns ett funktionellt skafferi. I köket finns spis med ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

SOVRUM 3
Invid matplatsen ligger nästa sovrum med ett mörkare trägolv och en mustig fototapet med skogsmotiv. Här finns det gott om förvaring bakom två vita skjutdörrar. Från fönstret blickar du ut över den välskötta baksidan.

BADRUM
Ett badrum med ljusgrått/vitt klinker och vitt kakel. Här finns wc, handfat och badkar.

VARDAGSRUM
Stort inbjudande vardagsrum med ljusinsläpp från fönstret som vetter mot framsidan samt via ljusinsläppet från matrummet. Fint stavparkettgolv och vitmålade väggar förstärker den luftiga känslan.

SOVRUM 4
Ett rymligt sovrum invid vardagsrummet med likadant stavparkettgolv som i större delen av huset och en fin mönstrad fondtapet i soft färgskala. Längs ena väggen finns en garderobsvägg med gott om förvaringsyta.

BAKSIDA
En ljuvlig baksida med en stor trälagd uteplats och en fin gräsmatta som gränsar upp mot skogskanten. Här kan du sitta och njuta av en god matbit i solen med naturen som närmaste granne. Bjud dina vänner på en grillafton och duka långbord på den väl tilltagna altanen.

BRF RUNBY NR 4
Föreningen består av 21 hus, varav 20 är lika stora, fördelade på två huskroppar och är byggda 1958. Husen värms upp med bergvärme och har ny pump installerad 2015. Här finns även en värmepanna med oljeaggregat och oljetank som plastades invändigt samt att avlutningen modifierades 1993. En elkassett finns för hjälpvärme till tappvarmvatten som installerades 1984. Termostatstyrda radiatorventiler förnyades 1997 och kallvattenledningarna byttes ut 1990 samt att man lagt nya yttertak av aluminiumplåt 2012. Framsidan av husen putsades ca 2010.
Tillgång till TV, Bredband (100 Mbit) och IP-telefoni har fastigheterna sedan några år via indraget fibernät.

BOYTA
Officiellt är huset 88 kvm boa och 52 kvm bia, totalt 140 kvm.

ÖVRIGT
Huset har en energideklaration upprättad uppvisande en förbrukning uppgående till 121 kWh/kvm/år (liknande hus 133-163 kWh/kvm och nya hus 110 kWh/kvm). Utförd radonmätning uppvisar mindre än 50 Bq/m3 (gällande gränsvärde är 200 bq/m3).

KOMMUNIKATIONER och AFFÄRER
Det tar bara ca 7 minuter att gå ner till pendeltåget som tar dig till bl.a. Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Fortsätt förbi stationen så befinner du dig i de centrala delarna i Väsby med affärer, banker, restauranger och annan service.
På gångavstånd i Runby ligger en fräsch Hemköpsbutik, öppet kl 8-22 alla dagar, samt en bensinstation med bla en Thairestaurang om du vill hoppa över matlagningen en dag.

NÄROMRÅDE
Snöra på dig träningsskorna och bege dig direkt ut på löprundan med start invid huset. Fortsätt upp till de fina motionsspåren med start vid Runbyskolan, lämpliga för både skidåkning, promenad-eller löprundan. Här kan du fortsätta ner till Kairobadet med sandstränder för ett härligt dopp i Mälaren. Förutom badplatsen hittar du här även en kanotklubb, båtklubb och ridskola. Tar du istället bilen till Kairobadet så kan du passa på att stanna till vid vackra Eds kyrka (där Bellman en gång ska ha gift sig) och ta en promenad invid Edssjön. Gå gärna ut på udden vid Prästhagen med fiskespö (fiskekort krävs) eller varför inte mata fåren och korna som brukar gå och beta längs vattnet.

SKOLA och DAGIS
I Runby ligger Runby skola med allt från dagis upp till årsklass 9. Ett till dagis ligger ca 200 m från skolan samt nere i intilliggande området, Prästgårdsmarken. Är du bilburen finns flera alternativ som tex charmiga Harva dagis vid Kairo. När barnen blir större så finns Väsby gymnasium nere vid stationen som ett bra alternativ.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 300 kr inkl värme, VA, bredband (100Mbit), sopor och garage

Andel i föreningen

0,485%

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus, 1-plan med sluttningsvåning

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Bergvärme/olja

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 december 2008
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas/2-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 437 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 100 kr
Försäkring: 2 337 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I avgiften ingår upppvärmning, VA, sophämtning, TV och Bredband (100Mbit).

Övrigt

Grusad uppfart och garage för bilparkering.

Förening

Namn

Brf Runby Nr 4

Om föreningen

Brf Runby nr 4 bildades 1957 och är belägen på Oxundavägen 72-112 i Upplands Väsby. Föreningens fastigheter består av småhus om 2 våningar med 21 lägenheter och 0 lokaler. Fastigheterna är uppförda 1958.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

21

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Klick And Collect AB
530 m
Coop Nära
770 m
Köpcentrum & Gallerior
Väsby Centrum
1,5 km
InfraCity AB
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Runby Hage Väst
340 m
Förskolan Regnbågen
340 m
Kollektivtrafik
Allévägen
430 m
Oxundavägen
460 m
Grundskolor
Runby Skola
580 m
Björkvallaskolan
890 m
Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
640 m
Peabskolan
670 m
Universitet & Högskolor
Pain Research And Management Plesan & Lundberg AB
360 m
Banker
Nordea Bank AB
680 m
Swedbank
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lw International AB
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Runby Skola Idrottshall
580 m
Väsby Skola Idrottshall
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Vilundabadet
1,8 km
Fysingen
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Karin Sökare för mer information!

Karin Sökare

Karin Sökare

Upplands Väsby

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

karin.sokare@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte