Lasarettsboulevarden 18D

Bilder

  • Takterrass
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Sovrum
  • Badrum

Som Utgångsbud

4 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Lasarettsboulevarden 18D , Parkstaden/Egna Hem , Kristianstad

Fantastisk fyrarums ägarlägenhet om 151m². Lägenheten ligger högst upp i huset på Lasarettsboulevarden och är en av de mest spektakulära i Kristianstad. Den är helt unik i sitt slag och har två härliga takterrasser om sammanlagt ca. 60m² och med kvällssol. Huset har hiss och ligger nära centrum i lummiga Parkstaden. Lägenheten har egen parkeringsplats. Avgiften till samfälligheten på 3775 kr/månad är betydligt lägre än månadskostnaden i bostadsrätter med motsvarande storlek. Ägarlägenheten nyproducerades 2011 och har trevlig, öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, tre separata sovrum, två badrum och egen tvättstuga. Välkommen på en personlig visning!

151 kvm, 4 rok

Typ:
Lägenhet
Boarea:
151 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2011
Driftskostnad:
954 kr/månad
Som Utgångsbud:
4 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

151 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastisk fyrarums taklägenhet om 151m². Lägenheten ligger högst upp i huset på Lasarettsboulevarden och är en av de mest spektakulära i Kristianstad. Den är helt unik i sitt slag och har två härliga takterrasser om sammanlagt ca. 60m² och med kvällssol. Huset har hiss och ligger nära centrum i lummiga Parkstaden. Lägenheten har egen parkeringsplats. Avgiften till samfälligheten på 3775 kr/månad är betydligt lägre än månadskostnaden i bostadsrätter med motsvarande storlek. Ägarlägenheten nyproducerades 2011 och har trevlig, öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, tre separata sovrum, två badrum och egen tvättstuga.

Om ägarlägenheter

Ägarlägenhet är en upplåtelseform som är vanlig i övriga världen och som sedan 2009 är möjlig även i Sverige. Den nya lagstiftningen tillåter numera att fastigheter bildas i flerbostadshus, inte bara tvådimensionellt, på marken, utan även ovan mark och ovanpå en annan fastighet.

Vid köp av en ägarlägenhet söks lagfart på samma sätt som vid en vanlig fastighet. Till skillnad från en bostadsrätt så äger du, istället för att bostadsrättsföreningen, din lägenhet vilket bl.a. innebär att du kan hyra ut din lägenhet om du vill.

Interiör

Utanför hissen på femte våningen finns ett trevligt och ljust trapphus som tjänar de två lägenheterna på översta plan. Innanför ytterdörren finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Entréhallen leder sedan förbi tvättstuga och ett sovrum, fram till det stora, kombinerade vardagsrummet och köket. Detta rum här är genomgående i huset och har fönster i två väderstreck. Ytan ger många möbleringsmöjligheter och har idag en stor soffgrupp mot de stora fönster som vetter mot takterrassen, ett större matsalsmöblemang och ett mindre matbord. Den öppna planlösningen ger ett luftigt intryck och gör att lägenheten känns modern och rymlig.

Köket har gott om bänkyta och alla maskiner man behöver. Spishäll och ugn finns i en köksö som gör det lätt att umgås medan man lagar mat. Från vardagsrummet nås också en av takterrasserna, den större som är ca. 40m² stor.

Från vardagsrummet nås två av lägenhetens sovrum. Ett av dem ligger på en hörna i huset och har fönster i två väderstreck och eget badrum. Det andra nås via en liten hall och ligger på husets andra långsida. Även detta sovrum har fönster i två väderstreck. Här kommer man ut till lägenhetens andra takterrass, denna om ca. 20m². I hallen på väg till detta sovrum finns det andra och större badrummet som ursprungligen var tänkt att ha en jacuzzi. I hallen finns också en klädkammare och ett gömt rum, perfekt för förvaring, bakom en garderobsdörr.

Det tredje sovrummet har även detta utgång till den större av takterrasserna.

Hela lägenheten har fina materialval som kakel, klinker och parkettgolv i moderna färger.

Kök

I köket finns induktionshäll, spisfäkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, fullhöjds kyl och frys.

Badrum

I det större badrummet finns dusch, tvättställ och WC. Badrummet är förberett för en jacuzzi. Badrummet har kakel och klinker.

Badrum

I det större badrummet finns dusch, tvättställ och WC. Badrummet har kakel och klinker.

Tvättstuga

I tvättstugan finns bänkyta med vask, tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan är egentligen ett tredje badrum. Här finns möjlighet att montera tillbaka, dusch, tvättställ och WC. Tvättstugan har kakel och klinker.

Välkommen på en personlig visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Ägarlägenhet

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

4 995 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

3 775 kr Inkl. förvaltning, värme, VA, p-plats

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stafvre 20

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

11 451 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 000 kr
Försäkring: 4 451 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

520

Taxeringsvärde

2 249 000 kr

Summa pantbrev

3 825 000 kr

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Stafvre S:1, GA:1
Last, Avtalsservitut: Avloppsledning mm, 11-IM1-96/13824

Övrigt

Till lägenheten hör en egen parkeringsplats och ett stort förråd i källaren. Lägenheten nås via porttelefon utanför ytterdörren. I lägenheten finns två porttelefoner, en med kamera och en vanlig. Fastigheten är ansluten till Kristianstads statsnät vilket ger möjlighet att abonnera på internet, telefon och TV. I huset finns en övernattningslägenhet som samfällighetens medlemmar får låna för en kostanad av 220 kr/månad.

Viktiga dokument

Om området

Parkstaden/Egna Hem

Parkstaden är ett mysigt område som ligger centralt men ändå är lugnt och fint. Här är det nära till det mesta. Det finns gott om förskolor och skolor i både i privat samt kommunal regi. Både Parkskolan, Centralskolan och Antonskolan ligger inom gångavstånd. Boendet ligger mittemellan gymnasieskolorna Österäng och Söderport.
Cykel och gångavstånd till Kristianstads centrum samt till sjukhus. I intilliggande "Björket"-skogen finns det gott om motionsslingor.
I Parkstaden bor man bekvämt med närhet till stadens alla bekvämligheter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Centralsjukhusets Kioskbutik AB Thore Larsson
410 m
Willy:s Hemma
710 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sally simförskola
100 m
Naturförskolan Sally AB
100 m
Kollektivtrafik
Kristianstad kyrkogård
300 m
Centralskol
340 m
Grundskolor
Centralskolan
280 m
BUP Skolan
300 m
Gymnasium
MR Gymnasiet
470 m
LBS i Kristianstad
470 m
Universitet & Högskolor
Högskolans Bibliotek
2,2 km
Högskolan Kristianstad
2,2 km
Banker
Sparbanken Skåne AB
620 m
Sparbanken Skåne AB
760 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkvallen Idrottsplats
650 m
Bowling Kristianstad HB
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Tivolibadet
1,2 km
Österängsbadet
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Daniel Samuelsson för mer information!

Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Kristianstad / Åhus

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0733-708000

daniel.samuelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte