Här hittar du nya spännande bostadsområden!

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Att köpa nyproduktion!

För dig som vill veta mer om stegen i en nyproduktionsaffär.

Läs mer här

Senast inkomna projekt

Upplands-Bro, Nära centrum

Brandstationen

På gammal lokalhistorisk mark i Bro sker en spännande nyproduktion av 72 stycken små, smarta och yteffektiva lägenheter. Där det tidigare stod en brandstation erbjuds nu 1-2 rum och kök med alla bekvämligheter i ett toppmodernt hus. Många av bostäderna har antingen uteplats, balkong eller takterrass och på innergården finns en gemensam trädgård.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands-Bro

08-581 660 60

Nynäshamn, Centralt

Utsikten

Högt ovanför Nynäshamn och med fri sikt mot Östersjön ligger Utsikten. Ett boende som både erbjuder en fantastik utsikt och ovanligt goda utsikter. Utsikten är ett genomtänkt boendekoncept ritat av Nilsson Rahm och designat av Koncept Stockholm som trots relativt små lägenheter har begåvats med ett stort antal exceptionella kvaliteter och gemensamma umgängesytor. Egen pool, uteplatser och odlingar tillsammans med storslagen natur och skärgården alldeles nära. Sådant som du normalt inte får när du köper en liten lägenhet eller ditt första boende.


Vill du veta mer, kontakta

Patric Dalebo

073-301 00 60

Sollentuna

Tårpilen 12

Välkommen till Tårpilen 12. Under vintern 2016 är det säljstart för 63 stycken exklusiva bostadsrättslägenheter med ett suveränt centrumläge och med Edsviken som närmaste granne. Känslan av storstadspuls ligger precis runt hörnet med restauranger och shopping i moderna Sollentuna Centrum. På kort promenadavstånd ligger även Sollentuna Pendeltågsstation som på kort tid tar dig vidare till Stockholm Central, Uppsala eller Arlanda flygplats och vidare ut i världen. Välkommen med din intresseanmälan!


Vill du veta mer

HusmanHagberg Sollentuna

08-35 65 50

Tyresö, Centrala Tyresö

Grönskan

I Tyresö bor du nära natur, hav och storstad. I centrum kommer ett helt nytt bostadsområde växa fram, med ett modernt uttryck och en egen identitet. Här kommer vi att bygga ett kvarter med lägenheter samt radhus. Kvarteret kommer att få en tydlig miljöprofil med fokus på social, ekonomisk samt ekologisk hållbarhet.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Tyresö

08-712 60 00

Upplands Väsby, Fresta By

Åkerholmen

I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge – en Åkerholme. Varje hus har sin egen mindre trädgård och utsikt mot den grönskande dungen i mitten.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands Väsby

08-590 929 00

Nacka, Ektorp

Oakhouse

Centralt i natursköna och citynära Ektorp hittar du Oakhouse som inspirerats av den 200-åriga Skvallereken - ett historiskt landmärke i området. Här planeras snygga bostadsrätter med genomtänkt planlösning och finurlig förvaring om 1–4 RoK. Interiören såväl som exteriören präglas av det rustika i kombination med det moderna stilrena där materialen håller en hög nivå. Utöver unika bostäder så finns natur, båtliv, bad, ett rikt serviceutbud och bra kommunikationer inom gångavstånd.


Vill du veta mer, kontakta

Johan Aspenberg

0735-30 47 97

Nyköping, Centrala Nyköping

I centrala Nyköping, i korsningen Brunnsgatan - Västra Kvarngatan planerar HSB bygga ca 30 nya bostäder på den så kallade "Värdshustomten". Idén är att bygga ett vinkelhus med tre till fyra våningar som får en privat innergård. Säljstart under våren 2016.


Vill du veta mer, kontakta

Susanne Karlsson

070-796 70 21

Järfälla, Skälby

Ormbacka

I det attraktiva Ormbacka i södra delen av Järfälla kommer vi att bygga 24 kedjehus mellan 142 och 146 kvm. Järfälla är en blomstrande kommun med ett stort utbud av affärer och restauranger. Du har nära till Kallhäll, Jakobsberg och Barkarby Handelsplats där du bland annat hittar IKEA och en outletby med många märkesbutiker. Här bor du både nära naturen och staden. Med gångavstånd till rekreationsområde och golfbana och cykelavstånd till Mälarens strand kan det inte bli mycket bättre. Vill du in till stadens puls finns pendeltåget bara sex minuters cykelväg bort.


Vill du veta mer, kontakta

Per Stenmark

070-631 81 60

Järfälla, Barkarby

Barkarbystaden

Snart är det säljstart för Viktor Hansons första etapp av Kvarter 10 i Barkarbystaden. Kvarter 10 ligger centralt i området och kommer att omfatta 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt blir det 137 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Byggnation och försäljning kommer att ske i etapper. Först ut är Brf Stenfalken med planerad säljstart under februari 2016. Inflyttning beräknas till höst 2017.


Vill du veta mer, kontakta

Per Stenmark

070-631 81 60

Sundbyberg

Elverket

Invid det charmiga gamla elverket på Hamngatan i Sundbyberg bygger Abacus 115 bostadsrätter och en förskola. Elverket erbjuder moderna lägenheter med god standard, tidlös design och allt med en modern industriell krydda. Här ryms 2:or, 3:or och 4:or samt några lägenheter med 1 rum och kök respektive 5 rum och kök.


Vill du veta mer, kontakta

John Nilsson

0707-46 60 10

Hässelby, Hässelby villastad

Nybyggda, arkitektritade bostadsrättsradhus med inflyttning 2016. På Sällhetsvägen bor du i grönskande idyll i ett villaområde nära kommunikationer. Radhusen som ritats av uppmärksammade Waldemarson Berglund Arkitekter är kvadratsmarta, har en stor balkong och två lyxiga, helkaklade badrum. Exklusiva, öppna kök från Vedum med vitvaror från Miele.


Vill du veta mer, kontakta

Ulrika Biewald

070-465 97 00

Upplands Väsby, Eds Allé

I natursköna Eds Allé bygger Järntorget totalt 30 stycken yteffektiva hus i nybyggt småhusområde. I en första etapp säljs Hasselhusen med 8 stycken friliggande kedjehus. Här skapas boendet för familjen som söker ett lättskött hem med moderna bekvämligheter.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands Väsby

08-590 929 00

Nynäshamn, Centrala Nynäshamn

I centrala Nynäshamn, längs Skolgatan och Viagatan, planerar vi för 26 stadsradhus. Husen får en urban karaktär med strama, upphöjda entrépartier och små trädgårdar som öppnar upp mot en gemensam innergård.


Vill du veta mer, kontakta

Patric Dalebo

073-301 00 60

Solna

Arenastaden

I Arenastaden bor du i händelsernas centrum, granne med Sveriges nationalarena och Mall of Scandinavia. Arenastaden byggs upp som en helt ny stadsdel nära Solna station. De nya bostadshusen, med hela 21 våningar, erbjuder fantastisk utsikt och ett boende långt utöver det vanliga.


Vill du veta mer, kontaka

Kamjar Shahi

0761-65 07 28