HusmanHagbergs Superpraktik

Den snabbaste vägen till din första affär!

VÄLJ - BLI INTE VALD
Bland det viktigaste valen i livet du kan göra, är att välja din framtida arbetsgivare. Vårt råd till dig är kort och gott: välj själv - bli inte vald.

Med HusmanHagbergs Superpraktik får du en unik inblick i ett mäklarföretag som älskar framgång och brinner för fastighetsmäkleri och som är ytterst medvetet om att framgången kommer via medarbetarna.

Hos oss blir du inte en i mängden. Hos oss får du möjlighet att växa. Hos oss är din framgång vår framgång.

PRAKTIK PÅ FLERA KONTOR
Vi tror att du lär dig mest genom olika intryck. Att uppleva olika marknader, att få delta i såväl bostadsrättsförsäljningar som villaförsäljningar, vara med om kontraktsskrivningar och budgivningar och till och med göra praktik på olika orter, gör att du förbereds väl inför en mäklares mångfacetterade vardag.

Under din Superpraktik kommer ett moderkontor att vara din bas men du kommer även att tillbringa tid på ytterligare ett av våra kontor. Totalt är du garanterad fem veckors praktik som du tillsammans med respektive kontor fördelar på bästa sätt.

Superpraktiken är dels anpassad efter FMI:s direktiv kring praktik, dels utefter vad som är viktigt vid praktik på ett lokalt mäklarkontor samt vad som kan vara väsentligt inför en eventuell framtida anställning hos HusmanHagberg.

MENTORSKAP
Som student och som nyexaminerad finns det säkert många frågor och funderingar, smått som stort. Som Superpraktikant hos oss blir du tilldelad en mentor som kommer att fungera som ditt personliga bollplank och din handledare och ni kommer ha flera regelbundna träffar.

BLI EN DEL AV FÖRETAGET
Under Superpraktiken kommer du att få en grundläggande utbildning om HusmanHagberg samt genomgång av arbetssätt, system och verktyg. Du erbjuds tillfälle att träffa alla medarbetare på huvudkontoret, vara med på våra utbildningsdagar, kickoffer och andra interna event.

Du kommer att delta vid olika säljträningstillfällen där du lär dig försäljningens grunder, utmaningar och framgångar. Likaså får du lära dig nyckeln till framgång: att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Som Superpraktikant får du också möjlighet att dela dina erfarenheter tillsammans med andra Superpraktikanter vid särskilda träffar.

Superpraktiken ger dig de rätta verktygen att lyckas!

Låter Superpraktiken som något för dig? Skicka personligt brev och CV till Filip Ingelsson, Talent Manager på HusmanHagberg. Ange önskemål om geografisk placering. Antalet platser är begränsade så skicka in din ansökan redan idag!

MAIL filip.ingelsson@husmanhagberg.se
MOBIL 073-655 48 29