Kontorschef/Fastighetsmäklare Norrtälje

NU SÖKER VI KONTORSCHEF/MÄKLARE TILL VÅRT TEAM I NORRTÄLJE

Vi erbjuder

Hos oss på HusmanHagberg Norrtälje kliver du rakt ut i hetluften och har möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. Är du en mäklare som vill ha nya utmaningar och fortsätta att utvecklas så är vi rätt arbetsplats för dig. Vi är Norrtäljes snabbast växande mäklarkontor och erbjuder en arbetsplats på en stimulerande marknad med försäljning av allt från sjöställen och fritidshus till hästgårdar, villor, bostadsrätter och nyproduktion. Vi har marknadens bästa mäklare och letar nu efter ännu en.

Vi söker

Vi letar efter dig som vill vara del av ett starkt team och fortsätta ta marknadsandelar i Norrtälje. Du har höga ambitioner och rätt inställning. Ta kontakt med Franchisetagare Olivia Hansen om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda just dig. Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Olivia Hansen, Franchisetagare, 076-062 15 91 eller olivia.hansen@husmanhagberg.se

Om HusmanHagberg

HusmanHagberg HusmanHagberg är idag en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och 350 medarbetare. Framgången beror på engagerade och högpresterande medarbetare tillsammans med ett väl genomarbetat koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, vill ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa resultat. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som är viktig i en vardag som fastighetsmäklare.

Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag.

HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.