Fastighetsmäklare Vällingby

Det går bra för HusmanHagberg! För att möta efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en mäklare. Kontoret i Vällingby drivs sedan hösten 2012 i ny regi och bygger vidare på tidigare framgångar.

Hög efterfrågan på våra tjänster gör att vi har fullt upp så du kommer få börja gå på kundmöten direkt. Vi har goda kontakter med samarbetspartners och banker, så alla förutsättningar för att lyckas finns. Nu fattas bara du för att framgången skall fortsätta.

Du kommer att arbeta i attraktiva Vällingby/Hässelby/Spånga med en bra blandning mellan radhus, villor samt bostadsrätter. Vi söker dig med rätt inställning och naturligt driv som passar in i vårt härliga gäng. Har du dessutom något års erfarenhet i bagaget är det ett plus, men även du som kommer ny från skolan för det stöd du behöver för att göra en framgångsrik karriär hos oss.
Självfallet är du en mäklare med höga krav på kvalitet och kundnytta som du smidigt kombinerar med din affärsmässighet. Kontoret präglas av stort engagemang, skön stämning.

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Du är välkommen att kontakta Franchisetagare Siyar Hamidanoglu på 070-751 43 47 eller siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se för mer information.

Självfallet är din kontakt konfidentiell.