Fastighetsmäklare Upplands Bro

Du har säkert hört och läst det - bostadsmarknaden är glödhet och bostadsfrågorna högaktuella. En bostadsaffär är en viktig privatekonomisk fråga men också något väldigt personligt. Mäklaryrket handlar om att se kundens behov i alla lägen. I ditt dagliga arbete ansvarar du för transaktionen mellan säljare och köpare och i ett större perspektiv är du en del av det nationalekonomiska hjulet. Du kommer också vara delaktig i glädjen när en person gör sitt livs första bostadsköp och kanske också möta sorgen vid en försäljning av ett dödsbo. Stora och viktiga händelser i varje persons liv.

Varför jobba med oss?

Det går bra för oss! Framgången beror på engagerade medarbetare tillsammans med ett fungerande koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, strävar efter de bästa lösningarna. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som varken går att besluta om i en manual eller köpas för pengar.

Hos HusmanHagberg får du möjlighet att bli hur framgångsrik som helst, vilket ger dig bra förutsättningar för en hög framtida inkomst. Vi är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och närmare 350 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.

Vad söker vi?

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta ta Upplands Bro med storm. Det spelar mindre roll om du är nyutexaminerad eller etablerad fastighetsmäklare. Det viktigaste är att du känner dig som en äkta, passionerad vinnare! Ta kontakt med Filip Ingelsson, Talent Manager, om du vill få en lektion i hur du gör en perfekt high five eller om du vill veta hur det är att jobba med HusmanHagberg.

Filip Ingelsson, Talent Manager, 0736-55 48 29 eller filip.ingelsson@husmanhagberg.se