Fastighetsmäklare Enskede

Det går bra för HusmanHagberg och för att möta efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en mäklare till kontoret i Enskede.

Sedan hösten 2012 drivs kontoret i ny regi men verksamheten bygger vidare på tidigare framgångar.Hög efterfrågan på våra tjänster gör att vi är fortsatt marknadsledande. Vi har goda kontakter med samarbetspartners och banker, så alla förutsättningar för att lyckas finns. Nu fattas bara du för att framgången skall fortsätta.

Du kommer att arbeta i attraktiva Söder om Söder med ca 10.000 bostadsrätter och 5.000 villor att förmedla i Enskede, Årsta, Tallkrogen, Bagarmossen, Skarpnäck och Johanneshov. Vi söker i första hand dig med rätt inställning och naturligt driv som passar in i vårt härliga gäng. Har du dessutom något års erfarenhet i bagaget är det ett plus. Självfallet är du en mäklare med höga krav på kvalitet och kundnytta som du smidigt kombinerar med din affärsmässighet.

Kontoret präglas av stort engagemang, skön stämning, bra balans mellan arbetsliv och privatliv, otroligt bra ledarcoaching och affärsmannaskap.

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Välkommen att kontakta franchisetagare Emil Cronholm på 070-959 44 20 eller emil.cronholm@husmanhagberg.se för mer information.
Självfallet är din kontakt konfidentiell.