Vår kraftfulla marknadsföring

Ta del av vår kraftfulla marknadsföring med allt från traditionella bostadssajter till attraktiva nyhetssidor, mobilannonser och sociala medier.

DIGITAL MARKNADSFÖRING Den självklara arenan för att visa din bostad. Ständigt skiftande, ständigt nya möjligheter, vi utvärderar och uppdaterar hela tiden vårt erbjudande.

HUSMANHAGBERG.SE Vår hemsida har i snitt 400 000 unika besökare i veckan. Den är responsiv och anpassar sig efter vilken typ av enhet och skärm som används. Dator, platta eller mobil – alla är viktiga och din bostad visas alltid på bästa sätt. På webben visas komplett information och bilder på objekt som är till salu. Även Kommande försäljningar visas, men då med begränsad information.

HEMNET, BOOLI, BLOCKET, HITTAHEM.SE Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle.

SOCIALA MEDIER På vår lokala Facebook-sida når vi direkt spekulanter intresserade av området. De sprider också objektet vidare inom olika sociala medier så att fler kan se. I vissa fall kan din bostad marknadsföras även på Instagram.

INSTAGRAM husmanhagberg_stockholm, FACEBOOK HusmanHagberg Stockholms Innerstad

MÄKLARTIPSET Ett sätt att synas extra mycket på Hemnet. 2,6 miljoner unika besökare och 14 miljoner sökningar varje vecka.

DN I DN publicerar vi din bostad för över 3 miljoner digitala läsare per vecka. Vi visar bostäderna varje måndag och tisdag i ett attraktivt utrymme under DN/Ekonomi och når därigenom en engagerad målgrupp.

SVD I SvD visar vi din annons för en köpstark målgrupp. Visningarna sker varje lördag, då vår målgrupp i lugn och ro kan bläddra bland attraktiva bostäder.

EXPRESSEN MOBIL Besökare till mobila webbsidor ökar ständigt. Bostadsboxen är en annonsplats på Expressen, Sveriges näst största mobila mediesajt.

BANK Din bostad visas på digitala skärmar eller banktavlor på SEB-kontor i området.

MATCHNING OCH TRADITIONELL ANNONSERING Vi har ett omfattande spekulantregister som vi matchar mot din bostad för att hitta rätt köpare. Vi delar även ut lappar i brevlådorna, speciellt i utvalda områden där vi vet att intresset är stort för din typ av hem. I vissa fall kan annonsering i papperstidningar också vara aktuellt. Allt anpassat för resultera i en riktigt bra bostadsaffär.

PROFFSFOTOGRAFERING Det första intrycket är helt avgörande. Riktigt bra bilder, ur rätt vinklar som lyfter fram det bästa – det är en ovärderlig tillgång i säljarbetet.

KÖKSSTYLING Den potentiella köparen kan enkelt visualisera ett nytt kök i bostaden. Direkt, interaktivt och online

Kontakta oss så berättar vi mer.