Ring Olle Westman och få värdefulla råd kring din affär!

Många tror att skärgården är en homogen marknad, men vår erfarenhet säger att både boendet och en försäljning ofta ser helt olika ut. HusmanHagberg har funnits här på Värmdö i över tio år och vi har lång erfarenhet av både stora skärgårdsvillor och mindre skärgårsvisten.

Vår mäklare Olle Westman bor med sin familj på en av öarna och känner mycket väl till både fördelarna och utmaningarna med att bo i en unik miljö. Många hus har gått i arv och vid generationsskiften är det lätt att man missat skriftlig dokumentation kring t ex bestämmelser om servitut, fiskevatten eller båtplats.

Vi vet att många skulle vilja förändra sitt boende men stannar upp när det börjar kännas för rörigt och omfattande. Kontakta oss istället - så hjälper vi dig att reda ut alla bitar och lotsa dig till en bra affär.

Tänker du inte sälja just nu kan vi lägga ut bostaden som Kommande®. Då hinner vi ge dig värdehöjande råd och samla spekulanter långt innan visning. Ett smart sätt att göra en bra affär, oavsett vilken typ av bostad det gäller.

För mer exklusiva bostäder har vi dessutom konceptet Prestige® som lyfter fram det unika på ett visuellt sätt.

Välkommen in på vårt kontor så kan vi berätta mer. Självklart kan du också kontakta Olle direkt på 0763-40 79 24 eller olle.westman@husmanhagberg.se

Följ oss på Facebook!

Följ vår sida på Facebook för information och nyheter. Där får du dessutom reda på bostäder till salu i området.

HusmanHagberg skärgård