Fototävling - vinn ett presentkort hos IKEA

Längtar du efter ett nytt matbord till köket? Eller kanske skulle en ny matta till vardagsrummet göra din sambo gladast i stan?
Då ska du se hit! I tävlingspotten till denna fototävling finns ett presentkort från IKEA till ett värde av 2 500 kr. Visst låter det intressant?

Det är enkelt att delta, du:

1. Tar en vacker inredningsbild (OBS! Du måste ha fotat den själv).

2. Publicera bilden på din Facebooksida med bildtexten "Fototävling med HusmanHagberg i Uppsala". OBS! HusmanHagberg i Uppsala ska vara taggat, så vi ser att du är med i tävlingen. Det går även bra att lägga upp bilden på Instagram. Märk bilden med #husmanhagberg_uppsala

Enklare än så blir det inte!

Tävlingsgången ser ut som följer:

- Den 14/4, kommer juryn att utse 5 finalister med bästa foto. Juryn består av anställda på HusmanHagberg i Uppsala.

- Finalistbilderna publiceras måndagen den 18/4 både på Facebook samt på vårt Instagram-konto (@husmanhagberg_uppsala) och då sätter röstningen igång!

Se finalistbilderna här (Image-dokument, 247 kB)

- Röstningen kommer att pågå fram till den 2/5 kl 15:00 och den bild som får flest likes totalt kammar hem vinsten. Om något av bidragen får lika många likes kommer juryn att kontakta dessa för en motivering som avgör vem som vinner. Du får givetvis dela inlägget så dina vänner och bekanta kan vara med och rösta.

- Beslutet kan ej överklagas och vinsten kan inte bytas mot pengar eller överlåtas till någon annan.

Fullständiga tävlingsregler hittar du här.