Du som är medlem i Lidingö TK - var med och tävla!

Nu kan du som medlem i LTK vara med och tävla om två finalbiljetter till Stockholm Open, värde ca 1 500 kr inkl. moms. Andra- och tredjepris är presentkort i tennisshopen om 500 kr resp. 250 kr inkl. moms.

Tävla så här:

Det enda du behöver göra är att boka en tid för kostnadsfri värdering av din bostad, med någon av oss på HusmanHagberg Lidingö, genom att maila till lidingo@husmanhagberg.se. I samband med att du mailar oss vill vi också ha en motivering varför just din favoritspelare är den bästa tennisspelaren (max 30 ord). Vi behöver ditt bidrag senast den 14 oktober.

Villkor:

Du som tävlande måste vara bosatt på Lidingö och äga ditt boende, samt vara över 18 å. Ett möte för kostnadsfri värdering av din bostad måste vara inbokad för att du ska kunna vara med och tävla. Till denna bokning måste även din motivering bifogas.

En jury bestående av två representanter från HusmanHagberg Lidingö utser vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

Om vinsten:

Förstapris är två finalbiljetter till Stockholm Open 2016, värde ca 1 500 kr. Andrapris är ett presentkort i Lidingö TKs shop, värde 500 kr. Tredjepris är ett presentkort i Lidingö TKs shop, värde 250 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinnarna meddelas via den mailadress som bokning och anmälan skickats från, då tävlingens sista dag har passerat.