Henrik Nyberg Reg. Fastighetsmäklare

Jag är en social och öppen person med ett starkt inre driv. Jag trivs i området där jag är verksam och därför föll det sig naturligt att bosätta sig här. På min lediga tid gillar jag att resa och träna men framförallt att umgås med vänner och familj.

Efter ett par år i branschen så tycker jag fortfarande att yrket är fantastiskt roligt. Jag drivs av att göra affärer samt att alla parter ska känna sig nöjda när mitt arbete är slutfört. Som person är jag lyhörd, målinriktad och noggrann. Är man kund hos mig, oavsett om man säljer eller köper en bostad, så blir man aldrig en i mängden.

Eftersom jag både bor och arbetar i samma område så har jag en mycket god lokalkännedom, vilket kan vara avgörande när en bostad ska säljas. I följande områden finns jag behjälplig om ni behöver hjälp med en värdering eller om ni går i säljtankar: Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Örby, Skärholmen, Högdalen, Bandhagen & Hagsätra.

Läs gärna om hur mina tidigare kunder har uppfattat mig i min yrkesroll genom att följa nedanstående länk: https://www.reco.se/husmanhagberg-hagersten-alvsjo/henrik-nyberg

Kontakta Henrik

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!