Julia Evegård Reg. Fastighetsmäklare

Mitt jobb är inte bara ett jobb utan också ett intresse. Jag är säljinriktad på ett ödmjukt sätt och för mig är det en självklarhet att ge det där lilla extra i varje affär. Det jag älskar med mitt yrke är att ingen dag är lik gårdagen!

Mina fokusområden ligger i Stampen och Nya Gårda. Stampen har för mig ett klockrent läge med närhet till Göteborgs evenemangsstråk, Ullevi samt Trädgårdsföreningen. Området har under de senaste åren genomgått en ordentlig utveckling med fler butiker, restauranger och grönområden med det senaste tillskottet Odinsplatsen som pricken över i:et.

Nya Gårda var förr ett område med mestadels industrilokaler men har utvecklats till ett renodlat bostadsområde. Området är idag attraktivt tack vara sitt lugna läge med mycket grönska i kombination med närheten till centrum.

Centrala Göteborg är under ständig utveckling och mycket kommer att hända i staden under de närmsta åren. Jag hoppas att våra vägar korsas när det är dags för just din bostadsaffär - vare sig du ska sälja eller köpa!

Kontakta Julia

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!