Isak George Reg. Fastighetsmäklare

Jag startade min mäklarkarriär i början av 2009 och driver idag våra kontor i Göteborg centrum och Göteborg öst med mina kollegor Daniel och Fredrik. Jag älskar mitt jobb som franchisetagare men det är ändå mäklandet jag brinner mest för. 2015 blev jag utnämnd till "Årets mäklarprofil" av mäklarsamfundet vilket jag är oerhört stolt över. Samma år fick också Centrumkontoret motta pris som årets kontor inom HusmanHagberg på grund av medarbetarnas otroliga prestationer.

Mina kunder återfinns ofta i Johanneberg, Lorensberg, Kungshöjd och Vasa men jag har också haft många försäljningar i andra områden såsom Linné och Majorna. Under mina dryga sju år som mäklare av bostadsrätter i centrala Göteborg har jag sett en rejäl prisuppgång och varit med om det mesta som kan hända i en bostadsförsäljning. Det otroliga med yrket är att jag fortfarande känner en stor stolthet av att kunna hjälpa både köpare och säljare till en trygg och bra bostadsaffär.

Privat bor jag med min fru och mina två barn i Nya Varvet i samma hus där jag själv en gång växte upp. Jag trivs bra med närhet till både vattnet och Göteborgs centrala delar.

Kontakta Isak

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!