Louise Uddströmer Weynants Reg. Fastighetsmäklare

Jag är en mycket glad, positiv, ordningsam och kreativ person, som nästan alltid har ett leende på läpparna! Är bosatt i Valbo tillsammans med min man och våra två hundar. Vi har byggt ett nytt hus som vi flyttade in i 2015, samma år som vi gifte oss. Då heminredning är ett av mina stora intressen, ägnas mycket av min fritid till just detta. Sommartid tycker jag om att plantera och fixa i trädgården. Andra intressen jag har, är matlagning, resor, djur, natur, att umgås med familjen och att teckna och måla.

Att arbeta som fastighetsmäklare är otroligt roligt och givande, då ingen dag är den andra lik och jag ständigt får förmånen att möta olika typer av människor. Jag förmedlar både lägenheter, villor, tomter, fritidshus, gårdar och kommersiella fastigheter. Min erfarenhet av att förmedla alla olika typer av bostäder och objekt, gör det möjligt för mig att kunna följa Dig som kund genom hela processen, oavsett vilken typ av bostad Du köper eller säljer. Min målsättning är att erbjuda Dig den bästa tänkbara servicen! Min tävlingsinstinkt driver mig ständigt att göra det lilla extra, för att varje affär ska bli så framgångsrik och lyckad som möjligt. Kvalitet går före kvantitet!

Under mina år som mäklare har jag förmedlat bostäder runt om i hela Gävleborgs län och då jag dessutom bor och är uppvuxen i Valbo, med närhet till både Gävle och Sandviken, kan jag marknaden här väldigt bra.

Tveka inte att kontakta mig om Du behöver hjälp eller vägledning med Din bostadsaffär!

Kontakta Louise

Louise Uddströmer Weynants

Reg. Fastighetsmäklare
0703-660495
026-66 00 70

Se även:

Boka våra mäklare direkt på mäklarbokningen.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!