Öppningserbjudande!

Funderar du på att sälja? Passa på att teckna ett uppdragsavtal med oss nu och få ett värdebevis på ett spapaket med behandling på Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg när vi sålt din bostad! Erbjudandet är värt 7.660 kr inkl moms.

Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg

Härlig utsikt, en rogivande miljö och riktigt god mat är ibland allt som behövs för en skön weekend. I hotellets hjärta, köket, strävar vi hela tiden efter att utveckla nya spännande smakkombinationer, använder lokalproducerade råvaror och säsongsanpassar menyn för bästa kvalité. Vår avsikt att ge dig som gäst en helhetsupplevelse. Du väljer själv rätter från menyn eller går på köksmästarens val under kvällen. Vi rekommenderar passande drycker, både vin, öl och alkoholfria alternativ finns. Därtill finns en gedigen dryckeslista som är dynamisk och ändrar form hela tiden, för att få med spännande nyheter

I vårt spapaket finns allt du behöver för välmående och avkoppling: oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Vår spa- och relaxavdelning renoverades 2013. Vi har bland annat byggt en gemensam bastu för män och kvinnor samt byggt en härlig varm stilla källa utomhus – båda med utsikt mot Siljan. Därtill finner ni numera element så som is och eld bland våra nya inslag samt ett tyst relax- och vilorum.

Välkomna att njuta hos oss - nu med mer relax än någonsin!

I paketet ingår:

• Två övernattningar, del i dubbelrum med utsikt mot Siljan

• Frukostbuffé

• Två trerätters middagar

• En lunch

• Tillgång till spa med pool, bastu och aktivitetsprogram

• Valfri 50-minuters spabehandling

• Varsin Sparock att ta med hem

• En Dalecarlia spapåse

Ord. pris för två personer 7.660 kr inkl moms.

Erbjudandet gäller HusmanHagberg Borlänge för avtal tecknade fr o m 2015-05-01 t o m 2015-08-31. Värdebeviset erhålls när bostaden är såld och alla villkor i köpeavtalet är uppfyllda.

Erbjudandet gäller endast på HusmanHagberg Borlänge. Erbjudandet kan inte överlåtas till annan eller bytas mot kontanter.

Spapaketet måste nyttjas under perioden 20150810 - 20151128.