Välkommen till
Upplands Väsby

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 75 kontor och över 300 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

Upplands Väsby
Dragonvägen 106
08-590 929 00
upplandsvasby@husmanhagberg.se

Postadress
Dragonvägen 106
19476 Upplands Väsby

Måndag-Torsdag 09.00-18.00
Fredag 09.00-17.00

Redo att sälja, färdig att köpa. Flytta Smart!

Aktuellt just nu

Nyproduktion Upplands Väsby Solvändan

Nu söker vi mäklare

Nu söker vi efter förstärking till vårt kontor i Upplands väsby.

Slå en signal till franchisetagar Karin Sökare på 070-580 11 99 eller  karin.sokare@husmanhagberg.se för mer information. 

Välkommen!

Läs mer här

Våra medarbetare

Emilie Eppstein

Praktikant / blivande mäklare

Anders Hedin

Reg. Fastighetsmäklare

0733933933

08 59092900

Karin Sökare

Franschisetagare / Fastighetsmäklare

070-580 11 99

08-590 929 00

Ägare av HusmanHagberg i Upplands Väsby. Har varit verksam sedan år 2000 så jag sadlade om till fastighetsmäklare och har jobbat i Norr-och västerort sedan dess. 2007 tog jag över kontoret här i Väsby för att få jobba på hemmaplan och trivs oerhört väl. Jag är civilekonom i botten och har dessutom läst extra juridik och skatterätt som mina kunder drar nytta av. Jag är en person som älskar mitt arbete och vill nå absolut bästa möjliga resultat - som gammal elitidrottare sitter vinnarskallen kvar! Stor kompetens, kunnig, tydlig, trevlig och förstaklassig är några omdömen från mina kunder.
Jag är en av de erfarnaste mäklarna på orten med 19 år på Väsbymarknaden! Därför känner jag mitt Väsby väl där jag även bott i många år. Dessförinnan jobbade jag i bank och har en civilekonomexamen i botten. Under min tid som mäklare har jag fått vara med i såväl upp-som nedgångar vilket lärt mig att bli en duktig problemlösare. När det blir som mest turbulent behåller jag mitt lugn - Norrlänning som jag är! (Har mina rötter i Junsele i mellersta Norrland).

Cristian Sayas-Cuarez

Reg. Fastighetsmäklare

073-460 88 88

08-403 054 33

1994 förändrades mitt liv då jag anlände från Peru till Sverige och Upplands Väsby. Min första tid här tillbringade jag på flyktingförläggningen i Carlslund. Under de följande 20 åren har jag bott på flera ställen och haft olika utmaningar i att lära mig allt från språket, seder och bruk. Min envishet har gjort att jag lyckats lära mig språket och utbilda mig till ekonom från Uppsala Universitet och därefter som fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle. Nu är cirkeln sluten och jag är tillbaka i Väsby - jag har kommit hem helt enkelt. Anledningen till att jag ville bli mäklare är många. De viktigaste faktorerna är dock mötet med människor, viljan att ge en god service samt själva försäljningsarbetet. Varför du ska välja mig som din mäklare? Det berättar jag gärna vid ett personligt besök hos dig. Vad jag kan garantera från första kontakt är ett 100 % engagemang, en påläst, professionell samt trevlig mäklare som kommer att lyssna på dig. Som HusmanHagberg mäklare försöker jag alltid göra det där lilla extra. Allt för att vi tillsammans ska uppnå de uppsatta målen och sälja till högsta möjliga slutpris.

Susan Nikolausson

Fastighetsmäklare

070-533 29 51

08-590 929 00

Kommande® - din bostad kan vara en oslipad diamant!

Förbered försäljningen nu och samla spekulanter långt innan säljstart. Samtidigt som du hinner få värdehöjande råd från din mäklare.

Läs mer

Prestige - bostäder som är unika!

Är din bostad något utöver det vanliga? Låt våra mäklare berätta hur vi arbetar med Prestige.

Läs mer

Hyra eller hyra ut - bra lösning mellan två boenden!

Bostad direkt erbjuder bostäder att hyra och ger dig också en möjlighet att tryggt hyra ut.

Glöm inte att be föreningen om ett godkännande innan du hyr ut din bostadsrätt.

Läs mer

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Vill du sälja med oss? Har du frågor?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriskt

Ring oss så berättar vi mer!

08-590 929 00