Senast inkomna

Välkommen till
Stockholm Östermalm

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 80 kontor och drygt 320 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

Stockholm Östermalm
Karlavägen 63
08-664 30 20
ostermalm@husmanhagberg.se

Postadress
Karlavägen 63
11449 Stockholm

Måndag-Torsdag 09.00-18.00
Fredag 09.00-17.00

Med vår nya kostnadsfria tjänst följer vi prisutvecklingen åt dig.

Läs mer

Aktuellt just nu

Sälj med oss och få kraftfull marknadsföring!

Din bostad ska synas där köparna finns. Ta del av vår kraftfulla marknadsföring med allt från traditionella tidningsannonser till attraktiva webbannonser och sociala medier.

 

Läs mer

Vi söker mäklare

Nu söker vi förstärkning till vårt kontor på Östermalm.

Kontakta någon av våra franchisetagare Lars Östblom 070-886 69 68 och Tina Berlin 0736-00 35 10, eller mejla ostermalm@husmanhagberg.se för mer information. 

Välkommen!

Läs mer här

Våra medarbetare

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

070-886 69 68

08-557 620 10

Med tolv år i branschen, varav sex år som franchisetagare och ägare av kontoren i Vasastan och på Östermalm, vet jag vilka förutsättningar som krävs för att skapa lyckade bostadsförsäljningar. För mig är framförallt mötet med kunden som gör yrket fastighetsmäklare så fascinerande. Varje möte är speciellt och varje situation unik och det gör alltid arbetet omväxlande och varierande. Vad som däremot är konstant är att jag ALLTID ska göra det där lilla extra för kunden för det är först då som bästa möjliga resultat för såväl säljare som köpare uppnås. Det är de högt ställda kraven, både från mig själv och från mina kunder, som får mig att kontinuerligt prestera på allra högsta nivå. Energi, hängivenhet och service blir därför de grundstenar som genomsyrar mitt arbete. Resultatet har blivit många nöjda och återkommande kunder under åren.

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

073-6003510

08-557 620 11

Jag har varit verksam i Stockholms innerstad i 11 år, varav 9 år som ägare och franchisetagare till kontoren i Vasastan och Östermalm. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, allt från råvindar, upplåtelser, nyproduktion, andel av fastigheter, bostäder i aktiebolag m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsförsäljningar och min huvudfokus ligger alltid på att se möjligheter i varje enskild affär för att nå maximalt resultat. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset.

Victor Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare Fastighetsekonom

070-444 80 14

08-557 620 21

Jag börjande min karriär som fastighetsmäklare år 2009, något som fortfarande genomsyrar samtliga affärer är Kunskap, passion och målmedvetenhet. En sjävklarhet för en väl genomförd försäljning. Jag sköter om varje försäljning som om det gällde min egen!

Emma Lindvall

Reg. Fastighetsmäklare Fastighetsekonom

070-875 79 96

08-557 620 15

Med en examen i fastighetsekonomi och en mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen både internationellt & nationellt har jag en fundamental grund att jobba utifrån. Det som genomsyrar mina affärer är ett driv och engagemang, samt en tävlingsinstinkt som alltid vill leverera höga slutpriser.

Ellinore Wadelid

Reg. Fastighetsmäklare

070-338 99 30

08-557 620 20

Ingen bostadsaffär är den andra lik. När du väljer mig som mäklare kan du känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen, från första mötet till avslutad affär. Jag har alltid förespråkat kvalitet framför kvantitet och det genomsyras i mina affärer. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att nå de högsta slutpriserna. Med erfarenhet av både uppåtgående och nedåtgående marknad har jag den trygghet och säkerhet som krävs för att driva just din affär i rätt riktning. I det här yrket gäller det att kunna kombinera många aspekter där min förmåga att se möjligheter framför problem, mitt driv och engagemang i kombination med en sprudlande personlighet i min dagliga kontakt med nya personligheter skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Därför älskar jag mitt jobb. Tillsammans når vi framgång!

Nadine Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare

070-778 38 48

08-557 620 16

Det bästa med mitt yrke är att det dagligen ger mig nya spännande möten med intressanta människor. Att få förtroendet att hjälpa folk att göra sin kanske livs största affär och ta nya steg i livet är en fantastisk känsla. Som mäklare jobbar jag mycket noggrant och ser till att vara ordentligt påläst, det skapar trygghet hos blivande köpare och gör i sin tur att man kan nå ett riktigt bra resultat. Med mig som er mäklare kan ni räkna med ett engagemang utöver det vanliga. Varje affär är unik och jag ser till att lägga den extra tid som behövs för att både ni som säljare och er blivande köpare ska känna er mer än nöjda efter avslutad affär.

Henrik Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

070-763 06 80

08-557 620 13

Är trygghet, förtroende och engagemang egenskaper du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall har du hittat rätt. Dessa nyckelord är något som speglar både min personlighet och mitt sätt att hantera vårt samarbete under din bostadsaffär. Att sälja sitt hem är ett stort steg, men genom lyhördhet och god kommunikation kommer jag att guida dig genom processen och skapa den trygghet du förtjänar. Mina 10 år inom säljbranschen har gett mig fantastiska erfarenheter vilket tillsammans med min outtröttliga vinnarinstinkt, trygga personlighet och professionalism skapar perfekta förutsättningar för att uppnå bästa möjliga resultat.

Patrik Ekdahl

Reg. Fastighetsmäklare Nationalekonom

070-773 40 80

08-557 620 12

I Stockholms kärna trivs jag som bäst. Här bjuds det på en verklig stadspuls, härliga människomöten och en energi som får mig att vilja stiga upp tidigt om morgonarna. Att få möjligheten att arbeta med en kombination av människor och fastigheter gör också att jag älskar mitt jobb. Det som många söker när de letar efter mäklare, är någon som har höga ambitioner, någon som satsar helhjärtat på varje affär och någon som är närvarande. Detta finner ni hos mig och det är också dessa faktorer som gör att vi tillsammans kommer att nå högsta möjliga försäljningspris. Jag ser fram emot att hjälpa er i en av livets största affärer!

Emelie Schmidt

Reg. Fastighetsmäklare Fastighetsekonom

070-730 17 34

08-557 620 22

För mig bygger en lyckad bostadsaffär på öppen kommunikation, engagemang och målmedvetenhet. Med dessa ledord och min erfarenhet i ryggen är min ambition att ge dig som säljare bäst betalt, samtidigt som både köpare och säljare känner sig trygga genom hela affären. Så hör av dig om du funderar på att byta bostad - jag hjälper dig mer än gärna!

Helena Wasteson

Reg. Fastighetsmäklare

070-712 97 88

08-557 620 17

Ett hem är bland det mest personliga vi har. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå bästa resultat. Oavsett om det handlar om att få ut bästa pris eller att få en trygg affär, så skräddarsyr jag en lösning som passar för just er. När jag ska anlita en fastighetsmäklare ställer jag höga krav, det förutsätter jag att ni också gör!

Malin Månsson

Reg. Fastighetsmäklare

073-746 41 02

08-557 620 26

Det är betydande skillnad att få din bostad såld och att få ut högsta möjliga försäljningspris. Ditt val av mäklare är därför väsentligt. Jag guidar dig genom hela försäljningsprocessen från början till slut och arbetar för att överträffa dina förväntningar för en mycket nöjd och återkommande kund. Med erfarenhet och drivkraft leder jag dig genom en trygg, snabb och smidig affär med dig som kund i fokus.

Frida Bernell

Säljansvarig Reg. Fastighetsmäklare

073-707 26 63

08-557 620 23

Med mig som fastighetsmäklare utlovar jag en väl utförd tjänst då jag är personligt engagerad, väl påläst och alltid utför ett välorganiserat arbete. Tillgänglighet och rak kommunikation är två genomgående parametrar i mina försäljningar. Sedan 2015 är jag även säljansvarig för HusmanHagberg Vasastan och Östermalm/Gärdet. Jag har tidigare jobbat som ekonomisk förvaltare åt bostadsrättsföreningar.

Anna-Karin Setterberg

Säljkoordinator

070-774 65 25

08-651 50 80

Jag har jobbat som säljkoordinator sedan 2006 och trivs jättebra med mitt jobb. Att jobba som säljkoordinator är både stimulerande och utmanade ingen dag är den andra lik, man lär sig något nytt hela tiden. Jag får varje dag vara en del av det arbete vi gör på kontoren och att vara med och hjälpa till när våra kunder gör kanske sitt livs största affär.

Marcus Sandberg

Säljstöd

08-651 50 80

Kommande® - din bostad kan vara en oslipad diamant!

Förbered försäljningen nu och samla spekulanter långt innan säljstart. Samtidigt som du hinner få värdehöjande råd från din mäklare.

Läs mer

Prestige - bostäder som är unika!

Är din bostad något utöver det vanliga? Låt våra mäklare berätta hur vi arbetar med Prestige.

Läs mer

Hyra eller hyra ut - bra lösning mellan två boenden!

Bostad direkt erbjuder bostäder att hyra och ger dig också en möjlighet att tryggt hyra ut.

Glöm inte att be föreningen om ett godkännande innan du hyr ut din bostadsrätt.

Läs mer

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Vill du sälja med oss? Har du frågor?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriskt

Ring oss så berättar vi mer!

08-664 30 20