Vi erbjuder dig vassa marknadsföringskanaler

Vi visar ditt projekt för potentiella köpare i en mängd starka kanaler. Rätt marknadsföring skapar goda förutsättningar för en lyckad försäljningsprocess.

Husmanhagberg.se presenterar alla bostäder till salu på ett attraktivt och säljande sätt i din dator, padda och mobil. Här visas komplett information och vi kan koppla på tjänster som köksstyling för att visa möjligheterna och förstärka kundupplevelsen. Intressenterna har också möjlighet att sprida bostaden på Facebook och beställa visningspåminnelse.

Vår leverantör Diakrit kan hjälpa dig att skräddarsy en lösning för ditt projekt. En möjlighet för dina kunder att mentalt få flytta in till sina drömhem - redan innan bygget har startat. Diakrits visualiseringslösningar kan lyfta intresset och säkerställa en förkortad säljprocess. Här kan du läsa mer om Diakrit.

Hemnet, Blocket Bostad, Hittahem.se och Booli är Sveriges mest populära bostadssajter. Våra bostäder till salu presenteras löpande på alla dessa och varje kanal har också ytterligare möjligheter att visa bostaden lite extra.

Expressen mobil och Hittahem.se mobil. Trenden är tydlig - det mobila användandet ökar och för att nå fler köpare marknadsför vi bostäderna på flera av de största sajterna. I Expressen visar vi bostaden för nämare 5 miljoner digitala läsare varje vecka. Samarbetet med Hittahem.se gör att vi dessutom kan kommunicera med 60.000 av de mest aktiva spekulanterna varje vecka.

Facebook är en viktig kanal för att direkt nå spekulanter som också sprider informationen vidare inom olika sociala medier. Vi arbetar med en central facebooksida kombinerat med lokala sådana.

Högklassiga säljfoldrar. Vi hjälper dig gärna att ta fram en säljfolder som känns seriös och attraktiv. Ett proffsigt efterlämningsmaterial bör svara på alla frågor som visningsbesökarna kan tänkas ha om bostäderna, försäljningsprocessen, tillval etc.

Skyltning på banker, grannkontor och övriga utställningslägen.
Vi marknadsför ditt projekt på ett antal skyltplatser för att skapa så stor exponering som möjligt. Utöver skyltning på bankkontor kan vi tillsammans med vår samarbetsbank SEB erbjuda lånelöfte, räntefri handpenning och bryggfinansiering till potentiella köpare.

Bearbetning av vårt kundregister. Vi arbetar aktivt med att göra utskick och ringa upp både befintliga kunder och nya kontakter.

Intresseanmälan

Bli kontaktad

Jag vill veta mer

* Obligatoriskt

Kontakta mig

Jag berättar gärna mer om vårt framgångsrika arbetssätt

Fredrik Kjell

Ansvarig Nyproduktion
Försäljningschef
vVD

070-744 22 43

Fredrik Kjell

vVD/ Ansvarig Nyproduktion

070-744 22 43

Per Stenmark

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-631 81 60

Tomas Eriksson

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-884 09 92

Johan Slättberg

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-820 44 60