Aktuella projekt

Ni bygger, vi säljer!

Senast inkomna projekt

Hässleholm

BRF Dragonen

Välkomna till nyproducerade brf Dragonen! HusmanHagberg tillsammans med Göingebo har äntligen äran att presentera 26 moderna och bekväma marklägenheter i bostadsrättsform. Bostadsområdet som ska byggas på Garnisonen innebär ett boende med närhet till den vackra naturen vid Finjasjön samtidigt som du har kort resväg med bil eller stadsbuss till Hässleholm. Lägenheterna som alla är 100 kvm i ett plan är fördelade på tre eller fyra rum och kök. De har en modernt öppen planlösning mellan kök och rum för samvaro. Intill bostaden finns uteplatser i två väderstreck och bilen parkerar man precis utanför bostaden. Bo bekvämt med naturen inpå knuten!


Vill du veta mer, kontakta

Karolina Vikberg och Lina Wretfors Friis

0451-895 00

Täby, Hägerneholm

BRF Klubbhusen

Bygg livet exakt som du vill ha det. Möt vänner på gården, just som de satt igång grillen. Hämta färska kryddor i den livliga Stadsparken. Känn doften av oregano och timjan gifta sig med lukten av nygrillat. Njut av mat och dryck och prata om det som ligger dig närmst. Om det du valt att bo nära. Om bad, svampplockning, långlöpning och skridskoåkning. Flytta över till det sociala, öppna köket och lämna dörren öppen – kanske kommer någon mer förbi.


Vill du veta mer, kontakta

Febe Thulin

0707-54 50 25

Gällivare

Repisvaara

Här erbjuds ett bekvämt boende med modernt designade lägenheter omgivna av unik naturskön fjällmiljö. Lägenheterna är öppna och ljusa med de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Stora fönster bidrar till känslan av rymd och ger ett härligt ljusinsläpp och många av lägenheterna har generösa balkonger


Vill du veta mer, kontakta

Lars-Åke Källhammer/John Nilsson

0920-23 07 00

Vaggeryd

Lyckorna

På central adress i hjärtat av Vaggeryd finns nu möjligheten att förvärva ett stilrent och modernt enplansboende med alla bekvämligheter. Välkomna till Lyckorna där 12 nya kedjehus kommer ta form på lugn återvändsgata alldeles intill Lagans lummiga omgivningar.


Vill du veta mer, kontakta

Samija Hondo

0733-228 208

Umeå

Kavaljeren

Bostadsrättsföreningen Kavaljéren är belägen på ett av Umeås naturnära områden, här omges du av kringliggande skogsmark och parkmark. Högt vuxen skogsmark som bottnas av lingonris med karaktärsträd av tall .Husen placeras intill Rampljusallén vilket gör att rumsbildning på bostadsgården skapas. Bostäderna i området omges av gräsytor primärt avsedda att användas för vistelse, lek och bollspel.


Vill du veta mer, kontakta

Richard Öhman

0738-900 902

Umeå

Västra Stranden

Vid Umeälvens norra strand finner ni detta unika boende endast ett stenkast från vattnet och med gångavstånd in till Umeå centrum. Här bor du med en hänförande utsikt in mot Umeå centrum, ner efter Umeälven eller västerut mot Umeås västra stadsdelar. Lägenheterna har genomgående hög standard och mycket genomtänkta planlösningar där man satt de stora umgängesytorna i fokus.


För mer information, kontakta

Richard Öhman

0738-900 902

Umeå, Ålidhem

Ålidhem

Exklusiva och lättskötta stadsradhus med underbara takterrasser och välplanerade parhus. 28 stycken äganderätter som radhus i tre plan och parhus i två plan. Smakfull arkitektur som knyter an till det gamla men samtidigt har ett stadsmässigt och modernt uttryck. Privat utemiljö i två väderstreck samt gemensamma grönytor för aktivitet och samvaro.


Vill du veta mer, kontakta

Richard Öhman

0738-900 902

Upplands-Bro, Nära centrum

Brandstationen

På gammal lokalhistorisk mark i Bro sker en spännande nyproduktion av 72 stycken små, smarta och yteffektiva lägenheter. Där det tidigare stod en brandstation erbjuds nu 1-2 rum och kök med alla bekvämligheter i ett toppmodernt hus. Många av bostäderna har antingen uteplats, balkong eller takterrass och på innergården finns en gemensam trädgård.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands-Bro

08-581 660 60

Nynäshamn, Centralt

Utsikten

Högt ovanför Nynäshamn och med fri sikt mot Östersjön ligger Utsikten. Ett boende som både erbjuder en fantastik utsikt och ovanligt goda utsikter. Utsikten är ett genomtänkt boendekoncept ritat av Nilsson Rahm och designat av Koncept Stockholm som trots relativt små lägenheter har begåvats med ett stort antal exceptionella kvaliteter och gemensamma umgängesytor. Egen pool, uteplatser och odlingar tillsammans med storslagen natur och skärgården alldeles nära. Sådant som du normalt inte får när du köper en liten lägenhet eller ditt första boende.


Vill du veta mer, kontakta

Patric Dalebo

073-301 00 60

Sollentuna

Tårpilen 12

Välkommen till Tårpilen 12. Under vintern 2016 är det säljstart för 63 stycken exklusiva bostadsrättslägenheter med ett suveränt centrumläge och med Edsviken som närmaste granne. Känslan av storstadspuls ligger precis runt hörnet med restauranger och shopping i moderna Sollentuna Centrum. På kort promenadavstånd ligger även Sollentuna Pendeltågsstation som på kort tid tar dig vidare till Stockholm Central, Uppsala eller Arlanda flygplats och vidare ut i världen. Välkommen med din intresseanmälan!


Vill du veta mer

HusmanHagberg Sollentuna

08-35 65 50

Tyresö, Centrala Tyresö

Grönskan

I Tyresö bor du nära natur, hav och storstad. I centrum kommer ett helt nytt bostadsområde växa fram, med ett modernt uttryck och en egen identitet. Här kommer vi att bygga ett kvarter med lägenheter samt radhus. Kvarteret kommer att få en tydlig miljöprofil med fokus på social, ekonomisk samt ekologisk hållbarhet.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Tyresö

08-712 60 00

Upplands Väsby, Fresta By

Åkerholmen

I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Åkerholmen är ett område med 18 kedjehus som byggs runt en grönskande dunge – en Åkerholme. Varje hus har sin egen mindre trädgård och utsikt mot den grönskande dungen i mitten.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands Väsby

08-590 929 00

Nacka, Ektorp

Oakhouse

Centralt i natursköna och citynära Ektorp hittar du Oakhouse som inspirerats av den 200-åriga Skvallereken - ett historiskt landmärke i området. Här planeras snygga bostadsrätter med genomtänkt planlösning och finurlig förvaring om 1–4 RoK. Interiören såväl som exteriören präglas av det rustika i kombination med det moderna stilrena där materialen håller en hög nivå. Utöver unika bostäder så finns natur, båtliv, bad, ett rikt serviceutbud och bra kommunikationer inom gångavstånd.


Vill du veta mer, kontakta

Emma Bivstedt eller Anki Vistam

08-716 25 00

Nyköping, Arnö

Frontline

Att bo i Frontline är att bo nära naturen, för att inte säga mitt i den. Du har vattnet precis utanför fönstret med ett par hundra meter ner till båtplatserna. Skog och mark för promenader, träning och utflykter finns också precis runt hörnet. Frontline är ett litet exklusivt område i Rosenhill, som ligger naturskönt utmed vattnet in till Nyköping. Du kommer bo mitt i naturen men aldrig ha långt bort ifrån service, handel och stadsliv.


Vill du veta mer, kontakta

Jenny Sjöberg

070-796 70 22

Järfälla, Barkarby

Barkarbystaden

Snart är det säljstart för Viktor Hansons första etapp av Kvarter 10 i Barkarbystaden. Kvarter 10 ligger centralt i området och kommer att omfatta 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt blir det 137 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Byggnation och försäljning kommer att ske i etapper. Först ut är Brf Stenfalken med planerad säljstart under februari 2016. Inflyttning beräknas till höst 2017.


Vill du veta mer, kontakta

Per Stenmark

070-631 81 60

Hässelby, Hässelby villastad

Nybyggda, arkitektritade bostadsrättsradhus med inflyttning 2016. På Sällhetsvägen bor du i grönskande idyll i ett villaområde nära kommunikationer. Radhusen som ritats av uppmärksammade Waldemarson Berglund Arkitekter är kvadratsmarta, har en stor balkong och två lyxiga, helkaklade badrum. Exklusiva, öppna kök från Vedum med vitvaror från Miele.


Vill du veta mer, kontakta

Ulrika Biewald

070-465 97 00

Upplands Väsby, Eds Allé

I natursköna Eds Allé bygger Järntorget totalt 30 stycken yteffektiva hus i nybyggt småhusområde. I en första etapp säljs Hasselhusen med 8 stycken friliggande kedjehus. Här skapas boendet för familjen som söker ett lättskött hem med moderna bekvämligheter.


Vill du veta mer, kontakta

HusmanHagberg Upplands Väsby

08-590 929 00

Solna

Arenastaden

I Arenastaden bor du i händelsernas centrum, granne med Sveriges nationalarena och Mall of Scandinavia. Arenastaden byggs upp som en helt ny stadsdel nära Solna station. De nya bostadshusen, med hela 21 våningar, erbjuder fantastisk utsikt och ett boende långt utöver det vanliga.


Vill du veta mer, kontaka

Kamjar Shahi

0761-65 07 28

Fredrik Kjell

vVD/ Ansvarig Nyproduktion

070-744 22 43

Per Stenmark

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-631 81 60

Tomas Eriksson

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-884 09 92

Johan Slättberg

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-820 44 60